Bátyám állandóan üt. Mit tegyek? Már nagyon elegem van.
Nagyon gusztustalan a történet... Saját tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy sem az osztályfőnök, sem az itt leírt egyebek nem jelentenek hathatós megoldást a problémára.
Én hasonló esetben a Rendőrség gyermekvédelmi osztályát preferálnám, illetve a Tegyesz-t, és voltam olyan pofátlan, hogy a Tegyesz kapcsolati mailjére be is küldtem ezt a linket, remélve hogy mihamarabb felveszik a kérdezővel a kapcsolatot.
Valami egészen hihetetlen mocskos egy család az, ahol egy sz@rházi felnőtt korú testvérnek nem nevezhető p@tkány terrorizálja a kiskorú LÁNY!-testvérét, és ebben még a családja is megerősíti. Le kell ültetni az ilyen szülőt a terrorista nagykorú gyermekével együtt a jó fenébe.. Még hogy ráemeli a kést a testvérére??!!!! Normális családban az ilyen agresszort a saját szülei verik úgy össze az első ilyen alkalomnál hogy 6 hétig nem bír kijönni a szobájából...
Na jó, mára rendesen felhúztam magam.
Ülj le édesanyáddal megbeszélni. Amennyiben ő nem tud, vagy nem akar tesód viselkedésén változtatni, akkor menj az oszt.főnökhöz, a családsegítőhöz, stb. stb. És ezt mondd meg édesanyádnak is! Vagy ő tesz valamit, hogy a tesód végre tesónak kezeljen, vagy te fogsz a megfelelő hivatalos helyeken védelmet kérni!
Majd édesanyád is elgondolkodik a dolgokon!
Nekem is állandóan mondogatja a tesóm, hogy örülne ha meghalnék, vagy ha nem ölöm meg magam, akkor ő fog engem, és a párnája alatt tartogat nekem egy kést (egy szobában vagyunk).
Egy idő után meguntam, és mikor azt kívánta, hogy haljak meg, fogtam a kését, és megvágtam magam, a karomat meg a lábamat, a szeme láttára, hadd örüljön. Párszor eljátszottuk ezt, azóta fogjuk rá, hogy békén hagy.
Nem mondom azt, hogy te is vágjad magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!