Mennyire normális, ha egy 23 éves lány és 26 éves bátyja egymás előtt meztelenkedik?
Ha direkt, az fura.
Ha csak nem zavarja őket, ha egymás előtt kell átöltözni, az nem fura. Sok családban természetes, ha látják egymást meztelenül. Ami persze nem direkt meztelenkedést jelent.
Ez csak arra utal, hogy nem szégyenlősek egymás előtt, és nem prűdek.
Ráadásul egy 20 évesen felüli embernek nem hiszem, hogy újdonság a másik nemet meztelenül látni.
Szerintem tök jó, hogy nem takargatják magukat a saját családuk előtt, végülis a meztelen test egy eléggé természetes dolog. Otthon, a négy fal között meg azt csinálnak, amit akarnak.
Ha együtt fürdenének ilyen idősen, na az már tényleg beteg lenne. De így szerintem egyáltalán nem az.
Sőt azt mutatja, hogy milyen lazák és milyen közvetlen kapcsolat van közöttük, ami szerintem elég ritka.
Igazából nem másabb, hogyha a párod előtt vagy meztelen vagy éppen egy családtagod előtt. Úgyis ismernek már elég jól.
Attól, mert már nem kisgyerekek, hanem felnőtté váltak, nem másabb, mint amikor kisgyerekként fürödtek például együtt.
Legalább majd a párjuk előtt nem fognak bujkálni, és nem lesz kellemetlen, ha meztelenkedniük "kell".
Mert én ismerek olyat, aki már régóta együtt van a barátjával, de még fürdeni sem hajlandó vele együtt, vagy világosban meztelenül még csak nem is láthatja, mert hogy az milyen már.
Úgyhogy eu egy jó dolog, hogy arra tanították őket, hogy az emberi testet el kell fogadni.
Erről nem csorbul az intim szférájuk.
3: Nekem ez nem fura.
Az lenne a fura, ha direkt levetkőznének egymás előtt, nézegetnék egymást, úgy mászkálnának egymás előtt.
ma 22:53
Bármily nehéz is elfogadnod, vannak, akiknek az ilyesmi természetes. Neked úgy látom nem az. Nincs ezzel semmi gond, csak nem kell háborogni más emberek szokásain.
Amit 3.hsz-ban írtál, azzal nincs semmi gond.
Az ágyában fekvést (8.hsz.) viszont én furcsállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!