Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a nővérem és a pasiját...

Utálom a nővérem és a pasiját és nem tudok mit tenni mindig szivatnak . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha én adok nekik valamt és segítek mindig szemetek velem, nővérem 15 én 13 pasija 20 éves. És mindig szivatnak és beoltanak ebéd közben meg ezek.. mit mondjak nekik? Kerülni nem tudom öket naponta basztatnak, irjatok le pls :(

#család #barát #nővér #pasi #szívatás #utálomanővrem #és a pasiját #13 éves 20 éves 15 éves
2016. okt. 23. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

ne mááááá

má 8 éves:)

2016. okt. 23. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi, jogos... a kérdező és a "barát" közti kort vettem figyelembe, valóban, a nővér és a "barát" közti kort kellett volna, szóval valóban, már 8 éves a leendő barátnő.
2016. okt. 23. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért az a fickó szégyellhetné magát, 20 évesen agyilag ott tart mint egy csirke. Szólj a szüleidnek, hogy ne engedjék be a házba, ezt az éhenkórászt!!
2016. okt. 23. 22:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Na jó! Leírom mert tényleg lusta voltam normálisan leírni tegnap.

A csávót ismeri az apukám lassan 12 éve, ezért jár mert velem néha amugy kedves is de van amikor bunko velem, mindig ad nekem valamit én is, csak mindig beolt. nem éhenkórász mert mivel dolgozik mindig bevásárol nekünk kb akkor amikor fizetést kap, és velem is szokott jó fej lenni de naponta vagy 5-6 oltogatást mond nekem hogy fogyatékos vagyok. Na igy ezek után szerintetek mit tegyek?

2016. okt. 24. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg csak jófej akar lenni veled és mivel nem egy agytröszt, így próbálkozik. Elég szánalmas. Emelkedj a szellemi szintje fölé. Állíts neki tükröt, mondj neki te is olyat amit nem szoktál és hasonló ahhoz amit ő mond. Ha megsértődik, akkor beszéld meg vele, hogy neked sem esik jól amiket mond. Ha meg egyből veszi a lapot és poénra veszi, akkor fokozatosan feszítsed ki a határt addig amíg el lehet menni, amíg meg nem sértődik rajta. De vigyázz, hogy te ne legyél csípőböl bunkó vele. Csak lassan haladj előre. Egy 20 éves még közelebb áll gyerek korhoz mint a felnötthöz.
2016. okt. 24. 18:29
 16/18 anonim válasza:
100%
Annyit mondj: Szép pár vagytok kár hogy akár az apja is lehetnél. *REKT*
2016. nov. 7. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:
A szüleidnek szólj, hogy átléptek egy határt, és állítsák le őket.
2016. nov. 20. 09:59
 18/18 anonim ***** válasza:
A 20 éves "pasi" 15 éves gyerekekre nyomul, érdekes és eléggé beteg szellemi és lelki szintje lehet. Sosem értettem, hogy a szexen kívül egy 20 éves felnőtt pasas mint lát egy 15 éves tiniben?
2016. dec. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!