Dogs14 kérdése:
Ha lenne egy ikertesod akkor hogy reagalnal, mit szolnal hozza?
Figyelt kérdés
Van egy iker tesom en vagyok a fiatalabb .Az ikertesom rendor szeretne lenni megemlitettem hogy en is mivel imadom a rendoroket a rendorokel kapcsolatos filmeket sorozatokat mindent.A tesommal nezunk mindent.Vegul is ugyan azt szeressuk mindent film,sorozat,allatok,imadjuk a lovakat,eggyut koltjuk a penzunket,egymas nelkul nem eszunk semmit.
Kiakadt hogy en is rendor szeretnek lenni azt mondja hogy utanozzom ellopom a szemelyiseget stb.
Ha neked lenni egy ikertesod es ugyan azt a szakmat valasztanatok hogy reagalnal?orulnel neki vagy inkabb haragos,szomoru?
2016. okt. 9. 16:45
11/15 anonim válasza:
tesódnál most jött el az önállósodni akarás. ez van, majd megnyugszik, amikor leváltok egymásról és rájön, hogy te is tudsz nélküle éllni
12/15 anonim válasza:
Kilencedikesek vagytok és ennyire gyerekesen reagált? Azt ugye tudjátok hogy rendőrnek lenni nem olyan mint a filmekben?
13/15 anonim válasza:
Hát nekem is van ikertesom,es sokszor ugyan azt szeretnenk ,egy suliba jarunk stb,es voltak azert nekunk is vitaink ilyenekkel kapcsolatban,de aztan tulleptunk rajta.Szerintem mond meg neki,hogy neked is jogod van valasztani ,es valasszon o mast,ha nem szeretne,hogy egyforma legyen a munkatok,vagy pedig fogadja el! :D
14/15 anonim válasza:
A rendőrségen belül is van sok-sok részleg, tehát az, hogy rendőrök lennétek, még nem jelenti azt, hogy együtt járőröznétek, dolgoznátok, bűnügyekkel foglalkoznátok, stb. stb. Majd ott szétváltok.
15/15 anonim válasza:
Nem te vagy a fiatalabb, csak a tsod pont akkor kozelebb uszkalt a lefolyohoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!