Mit csináljak a húgommal?
Mióta megkapta a telefonját állandóan azon kockul, ez még nem is lenne baj csak mikor az övé lemerül (a végkimerülésig játszik vele) akkor az enyém a soros és ha nem adom oda neki vagy csak egy kicsit várnia kell rá rögtön jön a hiszti. A szüleim ilyenkor engem okolnak, hogy: én ilyen meg olyan undok vagyok meg meg: mért nem bírom odaadni neki egy fél órára. Ezek után már odaadom neki, csak akkor még azt is lemeríti és ha kiveszem a kezéből az utólsó pillanatban, hogy ne teljesen merüljön le akkor megint árulkodik ÉS megint én vagyok a hibás, persze miután nem tudtam rárakni a telefont a töltőre teljesen lemerül és ha ezért beárulom a húgom (mert ugye ha a nap folyamán 2 telefont is lemerít az már kevésbé számít árulkodásnak) akkor a szüleink azzal jönnek, hogy mért nem bírok ki egy délutánt a telefon nélkiül. Már arra sincs időm, hogy elolvassam az üzeneteimet.
Légyszi segítsetek!:(
Ui.:ha ez számít én 13 éves, ő 9 éves. A válaszokat előre is köszi!
Ne add neki.
Van töltője, töltse használat közben, ha pedig többet fogyaszt mint amit tölt, nem esik le az aranygyűrű az ujjáról ha addig csinál valamit. Lecke, tanulás, házimunka. (plusz, 9 évesen én még a játéklovaimmal játszottam)
Ha hisztizik, ignoráld (zenehallgatással nem is hallod) remélem van saját szobád, vonulj vissza a kuckódba és tégy ami tetszik.
Szüleidnek mondd meg: NEM te vagy az undok, hanem a húgod, aki nem elégszik meg a saját telefonjával.
Azt is megkérdezném, hogy miért is olyan nagy probléma az hogy "nem bírok ki egy délutánt telefon nélkül" amikor a drága kishúgom egyfolytában rajta lóg. Ő a fiatalabb, neki még jobban fejlődésben van a szeme meg az agya, neki lenne inkább szüksége a telefonmegvonásra. Ennyi idősen játsszon rendes játékokkal (növeli a kreativitást, nagyobb szabadságot biztosít mint a telefonos játékok, és nem sül ki a szeme) menjen ki a kertbe (ha van), játsszon a barátaival.
Képernyő zár.
Ha megfejti akkor játszhat.
Ha árulkodik akkor verdmeg(ez nem csak fiú tesok közt müködik)
Ha a szüleid nyaggatnak akkor adják oda neki a sajátjukat. Ami a tied az a tied.
Veddel az övét és neadd vissza amig haza nem érnek a szüleitek,ha beárul akkor verés.
Tanitsd meg ki az úrnő a házban.
Ne menj haza estig.
Ha nem vagy ott nincs kit nyaggatni,hogy adja oda a telót max apu+anyu ha meri.
Vagy verd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!