Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálta ezt velem a tesóm?

Dr.Zoltán kérdése:

Miért csinálta ezt velem a tesóm?

Figyelt kérdés

Nem rég nagyon összevesztem a bátyámmal mert négszer is zsinórban megvertem CS:GO-ban és liberators-ban.Ezért ő egyfolytában engem zsarolgat hogy adjam neki a videójátékaimat.Mit csináljak?Szóljak anyuéknak?Vagy adjam oda neki az összes videójátékomat?

10/F

2016. szept. 26. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Menj aludni, holnap iskola.
2016. szept. 26. 22:34
 2/8 striga ***** válasza:
83%
Dehogy add :))
2016. szept. 26. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Mennyé májnkrftozni, a CS a nagyfiúknak van, hülyegyerek
2016. szept. 26. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Mivel zsarol? Am ne add max kolcsonbe. Mondjuk ti csaladon belul nem kozosen vesztek jatekokat?
2016. szept. 26. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Aaaazzzt ugye tudod, hogy nincs elrejtve a felhasználóneved?
2016. szept. 26. 23:20
 6/8 anonim válasza:
86%
Védd meg magadat, állj ki magadért. Ha ő ilyen ne legyél kedves, elnéző, engedelmes vele, mert akkor a csicskájának fog nézni. Én ilyen voltam régen a tesómmal, és lenéztem zsaroltam, nem hagyta magát, vissza támadott. Csináldd ezt tecis, különben tényleg egy római katona leszel a szemében egy tankokkal körbevett csatamezőn..
2016. szept. 27. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyerekek, civakodnak. Aranyos kis problémád van. :D
2016. szept. 27. 08:56
 8/8 anonim válasza:
Szerintem ne add. Az a tiéd és bár nem tudom hogy hány éves a bátyád szerintem ez gyerekes és önző dolog. Mindenki veszít néha. Ha nagyon elfajul mond el a szüleidnek. Nekem unoka kistesójim vannak de egyszer sem fordulna soha ilyen az eszembe. Állj ki magadért. Remélem jobbra fordul majd a helyzeted :)
2016. szept. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!