Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egypeteju ikrekre tenyleg...

Egypeteju ikrekre tenyleg igaz az, h megerzik tavolrol is, hava masikkal tortenik valami?

Figyelt kérdés
Es ha igen, az milyen erzes? Egyszercsak jon egy megmagyarazhatatlan jo/rossz erzes? Vagy hogy van ez?
2016. szept. 1. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2016. szept. 1. 23:41
 2/6 gnoomage ***** válasza:
100%
Nem.
2016. szept. 2. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Velünk ilyen nèg nem volt.

Esetleg anny,gyakran ugyaarra gondolunk,ès hirtelen egyszerre kezdünk el beszélni

De ez nem különleges,nert pl legjobb barátoknál is előfordul akik gy hullámhosszon vannak.

2016. szept. 2. 01:32
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hm...Nekem nincs ikertestvérem, de simán el tudom képzelni. Nekem anyuval van az, hogy napi szinten akkor hív fel, amikor pont rágondolok, és fordítva is. Sokszor amikor tök lusta vagyok, csak arra gondolok, hogy igazán felhívhatna, hogy ne nekem kelljen, és simán bejön.
2016. szept. 2. 06:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Anyunak volt ikertestvére, fiatalon meghalt. Baleset miatt az egyik veséjét kellett eltávolítani. Aznap voltak nála, jól volt, másnap mehetett volna haza (25 éves volt).

Anyu délután zokogva kérte aput, hogy hívjon valakit, aki beviszi a kórházba, mert baj van. Apu mondta, nyugi. Másfél óra múlva táviratot kaptak (akkor még ez volt rutin a kórházban, a mai napig megvan), hogy sajnálattal értesítjük, hogy xy 1984. június 26-án elhunyt.

Tüdőemboliát kapott. :(

2016. szept. 2. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi még nem tapasztaltunk ilyet... De mondjuk el tudom képzelni, hogy a Weasley ikreknek menne, elvégre ők varázslók, nem? :D
2016. szept. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!