Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kell szülőket tisztaság...

Hogyan kell szülőket tisztaságra nevelni távolról?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, mikor meglátogatom őket, de ők észre se veszik az állapotot, amiben élnek.

A tányérok a lakás pontján penészednek, a falakon is lassan felváltja a festéket. A 4 kutya a házban van tartva, akik nem szobatiszták. Elvileg van kutyapelenka a konyha közepén, szökőévente használják is. Egyébként a szüleim ágyában ürítenek vagy bárhol a lakásban (fiúk, így a falakat, bútorokat is). Tiszta és koszos ruha is a földön van, a kutyaürülék nincs feltakarítva, mert mindenki azt várja, hogy a másik megcsinálja.

Szemét mindenhol, szemetes valahol az egyik bűzlő kupac mélyén.

Belépsz a lakásba és öklendezel a szagtól. Olyan, mintha én lennék a szülő, nem ők. Én küldöm el őket fogat mosni, fürödni, nekem kell utánuk takarítani amikor elmegyek hozzájuk, mert nem bírom.

Ők meg észre sem veszik. Egyszer körbevezettem őket, rámutatva mindenre, erre egymással kezdtek üvöltözni és minden maradt ugyanolyan.

Van valakinek valami tippje, hogy hogyan kéne elérni, hogy tartsanak maguk körül rendet? Hasonló helyzetben volt már valaki?

2015. okt. 5. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Esetleg kereshetsz egy mazoista takinénit, aki heti egyszer kiganajoz náluk.

Jártam én is pár helyen, ahová (hiába kell pénz) nem mentem vissza.

De a leírásod alapján egy kanna benzint javaslok.

2015. okt. 5. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Anya, apa, ha továbbra is ilyen disznóól lesz itthon, akkor nem fogok hazajönni meglátogatni titeket.

Ha öregek és nem bírják, akkor keressetek egy takarítót.

2015. okt. 5. 18:09
 3/9 A kérdező kommentje:

1 hónapja nem voltam, csak állandóan hívogatnak, hogy menjek, hiányzok nekik.

42 és 38 évesek, nem tartom öregnek őket.

2015. okt. 5. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Valóban, egyáltalán nem öregek, még tök fiatalok.

Ez nagyon durva igénytelenség.

Mondd nekik, hogy majd mész, ha takarítanak.

Régebben is ilyenek voltak?

2015. okt. 5. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Hozzászoktak az igénytelenséghez, az én szüleim macskamániások, már megszámolni nem tudom hány macskát vittem el a háztól, de mindig szereztek újat, ami ismét ellett rakásra. Régi ótvar dolgokat nem hajlandóak kidobni ilyen meg olyan emlékek miatt, stb.. nem nagyon lehet mit kezdeni velük.
2015. okt. 5. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem rajuk kene hivni az ANTSZ-t.

Amugy semmit nem tudsz veluk tenni, ha maguktol nem veszik eszre, nyilvanvaloan valami enyhe elmebajban szenvednek (vagy csak egyikuk, de a masik nem akar konfrontaciot). Ha teheted, ne menj haza, ennyi. Nyugodtan megmondhatod, hogy hanynod kell a lakastol, es amig ez igy marad, nem mesz es kesz.

2015. okt. 5. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Mindig ilyenek voltak? Te hány éves vagy kérdező? (Már csak azért mert nagyon fiatalok a szüleid) A leírásod alapján 80 fölöttieknek gondoltam őket.
2015. okt. 5. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Tudni kéne milyenek voltak korábban. Én ugyanígy anyám után takarítok, de én még nem költöztem el. Anya mondjuk sokat dolgozik(kb hajnal 4-este 11-ig majdnem minden nap) és rám marad a takarítás. ő mondjuk egy fokkal jobb, de anya is mindenhol széthagyja a ruháját, kávés poharát, a tányért/dobozt amiből evett stb. és hiába mondom a magamét nem jutok én se semmire vele.
2015. okt. 5. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez szerintem kamu kérdés.
2015. okt. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!