Ha valaki ismeri a router jelszavat es az admin belepest (nem volt megvaltoztatva) es kodjait, akkor az tavolrol be tud lepni?
Es azt be tudja allitani, hogy szakadozzon az internet?
A router jelszo nem valtozott rajta.
Erdekes mod, atirtam a szolgaltato admin jelszot es most mukodik a net.
Nem tudom mi az.
A routeren mindig villogott, vagy nem mukodott az internet, vagy volt, hogy ugy jelezte jo es megsem volt net.
A szolgaltatot hivtam. A tesztek jok voltak, mikrofilterre gyanakodtunk, talaltam otthon ujat, kicsereltem, meg a kabeleket is. Es meg mindig xar volt, hat akkor a modem-router a hibas.
Vettem uj modem-routert, a szolgaltatoi username es password nelkul nem tudom csatlakoztatni. Es itt a szolgaltatok nem adjak ki nagyon ezt, mert a sajat routerukez akarjak hogy hasznald.
A sajat router beallitasaiban probaltam kikeresni es addig kattintottam amig atirtam az admin jelszavat - tehta a 192.xxx.xx valamin ha belepsy mas jelszot ker mar
Azota tokeletesen mukodik a net.
Szerintetek mi a fax lehetett ez?
"Vettem uj modem-routert, a szolgaltatoi username es password nelkul nem tudom csatlakoztatni. Es itt a szolgaltatok nem adjak ki nagyon ezt, mert a sajat routerukez akarjak hogy hasznald."
Miféle szutyok szolgáltató ez? PPPoE accot nem akarják kiadni? Vagy félreértek valamit?
Anglia es igen, nem adjak ki, hogy ne hasznalhassunk mas routert meg tudja a jo eg miert nem adjak meg ki, nem ertek hozza, csak amit kidob a google.
Volt ra valamk netes modszer hogy hogy lehet kinyerni, de mar a felhasznaloi fiok is mas es nem ugy mutatja a jelszavakat. Volt ra meg valamk mas is, de mar hot ideg voltam addigra.
Nem ertek ehhez, csak amit olvastam rola a neten.
KERDESEK:
Tavolbol bele tudtak nyulni es szabalyozni hogy legyen-e netem?
Ha kozelben a szomszed babralt bele, el tudott valamit allitani h ne legyen net, de utana hogy ahogy jelszot valtoztattam ez helyreallt, akkor nem veletlenul allitott szerintem el valamit.
Nem lehet hogy valaki direkt akart kicseszni h ne legyen netunk. Tudok valakit aki lehet haragszik ram es ha tenyleg pitianer, akkor belenyult.
CSAK AZT NEM ERTEM, HOGY A JELSZOVALTOZTATASTOL MIERT ELEDT UJJA AZ EGESZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!