A problémám a következő: DS-LINK WR301ND routerem van. Internetem T-Home. Jelszó mentes volt. Hamar beléptem admin-admin kombóval a router menüjébe, majd a Security beállításoknál átírtam "valami" password-öt AAA111-re. De miért nem működik?
Azóta sincs jelszó a routeren, és nem tudok belépni a menübe, Reset gomb benyomása után pittyeg és tovább adja a jelet, akkor sem jó. Mit tegyek?
- Mivel hirtelen akartam megváltoztatni a jelszót azt sem tudtam konkrétan mit írtam át, de a reset és az áramtalanítás sem hozott eredményt.
- Szeretném jelszavazni, bár a sok fal miatt az utcán már nagyon nincs jel, de fő a biztonság.
hát a reset ,az egy rafinált dolog,mert mindenki másképpen tudja ,
-én így szoktam : a bekapcsolt routeren benyomva tartom a reset gombot 30 másodpercig ,
én a modemhez még nem nyúlnék,
-csak a routert állítanám be újra,jól,
Azért nincs róla infó, mert egy teszkó gazdaságos ipari hulladék. Legközelebb ismert márkát válassz, aminek van normális termék támogatása. Lehet drágább lesz 10-20% -al, de ilyenkor legalább nem szopsz vele.
Még kézikönyv sincs róla sehol letölthető formában.
De hogy mondjak valamit a problémával kapcsolatban is: A legtöbb routernél általában addig kell nyomni a reset gombot, míg az összes led egyszerre kivillan rajta. Utána azonnal el kell engedni.
Ha csak kicsit nyomod, azzal nem értsz semmit, mert akkor csak simán újraindul és kész, de a gyári beállítások nem állnak vissza alaphelyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!