Hogy hajtsam be a tartozást a testvéremen?
Figyelt kérdés
közel egy havi fizetéssel tartozik összesen és nem hajlandó visszaadni..
Eddig ha kért, időben visszaadta mindig. Most esze ágában sincs visszaadni semmit. Nekem is szükségem van a pénzre, mivel én is abból élek, de nem fizet. Mondtam nem 1x, hogy részletekben is vissza adhatja, csak legalább annyit adjon, hogy fizetésig kenyeret stb tudjak venni. "Megsértődött" azóta nem beszélünk. Nem gondoltam, hogy a saját testvérem ilyen szinten képes átverni és utólag megtudtam, nem én vagyok az első a rokonságban akivel ezt megcsinálta.
2016. szept. 1. 12:24
11/12 anonim válasza:
Persze hogy azért is feljelentheti, de míg ezeket kimagyarázod azzal, hogy csak a pénzedet akarod behajtani, a lopást sajnos már nem lehet :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem jelentem fel, legyen boldog vele, de engem felejtsen el mert többet nem állok vele szóba.
2016. szept. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!