Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet valami baj, ha a fiam...

Lehet valami baj, ha a fiam csak lányok között nő fel?

Figyelt kérdés
2 lányom van, ő a harmadik, fiú, most lett 8 hónapos, a lányok 1 és 3 évesek. A testvéremmel közel lakunk egymáshoz, és neki meg 2 lánya van, 2 éves, a másik meg 5 hónapos. Szeretjük egymást, és sokat járunk egymáshoz. Szerintetek lesz e valami baj a jövőben, hogy lányokkal nő fel? Kicsit butyuta kérdés, mert nyilván oviban meg iskolában lesznek fiúk, de érdekelne. Esetleg járt-e valaki így?
2016. aug. 30. 16:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Az biztos, hogy érteni fog a nők nyelvén, főleg, ha még az unokatesókkal is össze fog járni. De tényleg kell a férfi minta, fiúbarátok, fiús sport. De ne dörgöljétek az orra alá, hogy "lányok között nőttél fel kisfiam".
2016. aug. 30. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Úristen, mennyi korlátolt hozzászólás.

# 8

Láttál te már BEAR vonalat képviselő meleget?

Na egy olyan szétrúgná a te ájjdeférfiasvagyok műmacsó segged.

Ez a korlátoltság is mutatja, hogy Magyarországon a nőket messze nem emberként kezelik és pejoratívnak hat maga a "nőiesség".

Mintha minden nő érzékeny, nebáncsvirág valami lenne, amitől óvakodni kell, mert b_zisággal fertőz.

2016. aug. 31. 00:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam le ezt ilyen dühösen, mert az élettársamat, akivel lassan 7 éve együtt élek, egyedül nevelte fel az anyukája, a nővérével együtt.

Nem lett homoszexuális, normális, empatikus, lehet vele kommunikálni, rendet tart maga körül, és messze férfiasabb, mint a mellüket döngető nagymacsó gyökerek, akik csak "hölgyemként" tekintenek a nőkre.

2016. aug. 31. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:
én páromnak szinte csak abrátnői voltak, nem azért férfias és tud szerelni, nehéz dolgokat emel, fizikai munkát végez,de több a piperéje mint nekem és nőiesebb típus mint én(ami nem baj, mert én meg fiús lettem amiért fiú barátaim voltak). De tény ha nincs mellette apa kép akkor eléggé lányos lesz,de ettől még teljes életet él és a többi. ráadásul még csak 8 hónapos minek ezen már most parázni, amikor még nem is tud játszani a többiekkel?:D
2016. aug. 31. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:

ha valaki meleg lesz, az nem ezen fog múlni.

szerintem jó dolog,hogyha vannak lányok a környezetében. szerintem később párválasztásnál nem lesz hátrány,hogyha tud valamennyit a lányokról+ akár tanácsokat is adhatnak majd neki. de ez a jövő zenéje.

arra figyelj majd,hogy azért legyenek fiús programjai is, mert később cikizhetik,hogyha fingja sincs a fociról meg a fiúsabb dolgokról.

2016. aug. 31. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet puhányabb lesz de szerintem nem gond.Én is fiúk között nöttem fel (lány vagyok) a szomszéd gyerek fiú volt,vagyis lány volt a tesója de idősebb volt 3s egy idő után nem játszott velünk.Az unokatesóim iagz inkább lányok voltak de akikkel játszottam inkább fiúk voltak.Az oviban is ritkán játszottam lányokkal,inkább fiúkkal és egy idő után fiúkkal jártam ki.Nekem nem okozott gondot,így van a fiadnál is csak ő fiú és lányok között nő fel nem mint én aki lány vagyok és fiúk között nőttem fel.Persze voltak lány barátaim is de én falusi voltam és itt elég ritkán jártunk ki,ezért a barátnőim városiak voltak inkább.:) Azért lehet puhányabb lesz mivel mint mondtam volt egy időszak mikor itthon egy fiú 2 lány volt a társaság,és a fiú elég puhány lett,én meg kicsit durvább miután fiúkkal jártam ki.
2016. szept. 1. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy gáz lenne, ha ott van az apa is. Öten vagyunk testvérek, bátyám egyetlen fiú, teljesen normális. Mindössze jobban meg van edződve egy kicsit, mert be kell vallanom, elég sokat veszekedtünk a húgaimmal, főleg kamaszként...
2016. szept. 2. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én öcsém most 15 éves, 3 nővére van. :) Szerintem semmi baja nem lett attól, hogy nőkkel nőtt fel. Meg tud csinálni minden házimunkát, apámmal férfi munkát is végez rendszeresen, Max sok rinyát hallott tőlünk a pasikról, de legalább tudja milyen a másik oldal. Illetve talán kicsit előbb tudta meg pontosa, hogy mi is az a menstruáció, mint a korosztálya, de ennyi. :)
2016. szept. 3. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!