Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet valami baj, ha a fiam...

Lehet valami baj, ha a fiam csak lányok között nő fel?

Figyelt kérdés
2 lányom van, ő a harmadik, fiú, most lett 8 hónapos, a lányok 1 és 3 évesek. A testvéremmel közel lakunk egymáshoz, és neki meg 2 lánya van, 2 éves, a másik meg 5 hónapos. Szeretjük egymást, és sokat járunk egymáshoz. Szerintetek lesz e valami baj a jövőben, hogy lányokkal nő fel? Kicsit butyuta kérdés, mert nyilván oviban meg iskolában lesznek fiúk, de érdekelne. Esetleg járt-e valaki így?
2016. aug. 30. 16:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
ha van apja vagy nagybácsi vagy akárki aki mutatja milyen is egy férfi akkor semmi gond. Nem csak tesó neme számít.
2016. aug. 30. 16:09
 2/18 anonim válasza:
69%

én vagyok a családban, az egyetlen fiú, és sokkal jobb volt így felnőni :D Most visszagondolva nem kellett sokat drámázni, és nem is veszekedtünk, bezzeg ha fiútesóm is lett volna. Unokatesóimmal is jóba vagyok ,de ott van egy fiú, igaz amikor kicsi voltam, még nem volt, mert elváltak, és újraházasodtak, és az anyuka "hozta" a fiát.

Szóval ha arra vagy kíváncsi, nem lettem meleg :D

2016. aug. 30. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Én fiúk között nőttem fel, fiú testvéreim vannak, unokatestvéreim is fiúk, és jött hozzánk a sok fiú barát, eléggé fiús lett a viselkedésem.

Viszont ha van a családban apa, nagypapa, nagybácsi, akkor akik minták lehetnek és majd lesznek fiú barátai, akik odajárhatnak hozzátok, akkor semmi gond nem lesz.

2016. aug. 30. 16:16
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! ment a zöld kéz
2016. aug. 30. 16:18
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Apuka nincs? Szerintem nem lesz ebből baj amúgy, bár valóban nem ártana egy férfi rókon. De neked is lehet párod majd később.
2016. aug. 30. 16:23
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
A szembeszomszédom fiù-lány inerpár és ott a kisfiú elég lányos lett,felvette a testvére szoknyáját is meg sokkal érzékenyebb
2016. aug. 30. 16:31
 7/18 A kérdező kommentje:
de, van apuka. Akkor majd mondom neki, hogy csináljanak fiús programokat. Köszi a válaszokat
2016. aug. 30. 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Láttam olyan srácot, aki teljesen férfimentes környezetben nevelkedett. Nőies mimika, csacsógás(!)...álítólag nem b...i , de első pillanatban mire gondoljon az ember?

Kérdező, lehetőleg írasd be a fiad valami kemény sportra, ahol szinte csak férfiakkal van. Pl. Thaibox, dzsudó, birkózás.

2016. aug. 30. 16:48
 9/18 anonim válasza:
48%
"baj"
2016. aug. 30. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesz tahó a nőkkel.
2016. aug. 30. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!