Lehet valami baj, ha a fiam csak lányok között nő fel?
én vagyok a családban, az egyetlen fiú, és sokkal jobb volt így felnőni :D Most visszagondolva nem kellett sokat drámázni, és nem is veszekedtünk, bezzeg ha fiútesóm is lett volna. Unokatesóimmal is jóba vagyok ,de ott van egy fiú, igaz amikor kicsi voltam, még nem volt, mert elváltak, és újraházasodtak, és az anyuka "hozta" a fiát.
Szóval ha arra vagy kíváncsi, nem lettem meleg :D
Én fiúk között nőttem fel, fiú testvéreim vannak, unokatestvéreim is fiúk, és jött hozzánk a sok fiú barát, eléggé fiús lett a viselkedésem.
Viszont ha van a családban apa, nagypapa, nagybácsi, akkor akik minták lehetnek és majd lesznek fiú barátai, akik odajárhatnak hozzátok, akkor semmi gond nem lesz.
Láttam olyan srácot, aki teljesen férfimentes környezetben nevelkedett. Nőies mimika, csacsógás(!)...álítólag nem b...i , de első pillanatban mire gondoljon az ember?
Kérdező, lehetőleg írasd be a fiad valami kemény sportra, ahol szinte csak férfiakkal van. Pl. Thaibox, dzsudó, birkózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!