Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Létezik egyáltalán normális...

Létezik egyáltalán normális testvér kapcsolat?

Figyelt kérdés
Olvasom itt a gyakorin a kérdéseket, és le vagyok döbbenve, hogy milyen szemét szülők és testvérek vannak. Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy egy testvér hogy viselkedhet ennyire ellenségesen, illetve egy szülő hogyan tud kivételezni az egyik gyerekkel a másik kárára. Az az érzésem van, hogy nincs is sehol normális testvéri kapcsolat. Nekem nincs testvérem és hálás vagyok a sorsnak, amiért nincs. De nyugtassatok meg, ugye azért van köztetek olyan, aki jóban van a testvérével? Vannak olyan családok, ahol a szülők nem tesznek különbséget a gyerekeik között? Ugye van testvéri szeretet még???

2016. aug. 26. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
megnyugtatlak. Én pl bőven középkorú vagyok, és jóban vagyok a tesómmal. aki szintén bőven középkorú. Mindig jóban voltunk. De aki jóban van a tesójával, az miről indítana szerinted a gyakorin kérdést? Tudom mit vegyek neki ajándékba, tudom mi a kedvenc kajája, tudom milyen meglepit lehet beküldeni neki, tudom mikor ne zavarjam... nincs kérdés :) Szóval nyilván egy ilyen oldalon a szartesók írnak, vagy akiknek szar a tesójuk. Evvan. ettől még van számolatlan jótesóság. Csak ők nincs mit irogassanak.
2016. aug. 26. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hugommal elválaszthatatlanok vagyunk. Van köztünk 5 év de ő a legjobb barátom,mindig mellettem van és mindent megbeszélünk egymással.Bulizni is együtt járunk legtöbbször.Házat is úgy vettünk a párommal,hogy neki is legyen szobája míg nem tud egyedül lábra állni és ők is testvérként szeretik egymást.A szüleinkkel is jó a kapcsolat és a többi testvéremmel is.Szerencsés vagyok a családommal.
2016. aug. 26. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Szeretjük egymást a tesómmal, és bármiben segítünk, ha tudunk, ellenszolgáltatás nêlkül. Nem is írtam mêg ki soha kêrdést a tesómról, hiszen nem volt nagy probléma. Gondolom a többi boldog testvêr se ír, ezért csak a pocsék élettörténeteket látod itt.
2016. aug. 26. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több testvérem van. Soha senkivel nem kivételeztek szüleink. Ez lenne a normális. Kiváló kapcsolatunk van egymással.
2016. aug. 26. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Való életben is ez van.

"Illetve egy szülő hogyan tud kivételezni az egyik gyerekkel a másik kárára."

Ez a legnagyobb gond, amikor szülő számára 1 gyerek a SZENT testvéreinek k.ss a neve.

2016. aug. 26. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Én itthon kihirdettem a demokráciát :) azóta én nekem kell szabályozni, hogy beszélnek itthon...

Itt nem volt kivételezés, nem is volt soha háború.

Testvéri egyetértés az nincs is szerontem egyébként.

2016. aug. 26. 22:36
 17/18 anonim válasza:
Nekem egy nővérem van. Szerintem,ha te is megtapasztalnád milyen az,ha van egy tesód,aki kihúz a bajból,és melletted van,támogat,segít mindenben,te is szeretnél testvért. Nagyon jó a viszonyunk,annak ellenére,hogy szinte öt év a korkülönbség. Persze,vannak viták,de pár perc múlva már mintha semmi sem történt volna,megy tovább minden. Szüleim sem kivételeztek soha,mindig az igazság pártján álltak. Igen,van testvéri szeretet. Ijesztő a mai világban milyen emberek,családok vannak..minden fontosabb,mint a család. Sajnos.
2016. aug. 29. 00:01
 18/18 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyi pozitívat írtok.

Azt értem, hogy akinek nincs problémája, az nem ír ide, de sajnos a való életben is leginkább azt látom, ami itt megy. A mi családunkban nem igazán, mert szinte mindenki egyke a családban.

2016. aug. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!