Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek jogosan esik...

Szerintetek jogosan esik rosszul ez a bátyámtól?

Figyelt kérdés

Nem sokára messze költözöm, ugyanis oda az ország másik végébe fogod járni egyetemre, és tudni kell, hogy nekem a bátyám nagyon fontos, igazi jó testvéri kapcsolat volt midnig is köztünk. Most, hogy elmegyek, szeretnék még most egy kicsit több időt tölteni vele, programot csinálni, ugyanis utána havonta ha egyszer fogok hazajönni. A "probléma" a barátnője, akivel nem annyira régóta vannak együtt. Nincs bajom a barátnőjével, szeretem őt, de a mostani viselkedését nem értem. Múltkor szerveztem a közös barátainkkal egy kisebb kerti bulit, amire persze meghívtam a bátyámat és a barátnőjét is. A barátnője nem jött, a bátyám igen. Ezen a barátnője úgy megsértődött, hogy ő hanyagolva van, hogy össze is vesztek. Nekem fontos volt, hogy a bátyám is ott legyen, de nem akartam, hogy ezen veszekedjenek. A héten is szeretnék még egy programot vele, de mondta, hogy akkor ott lesz a barátnőjénél, nem lesz itthon, gondolom megint kiverné a hisztit. Jogosan ez a viselkedés a barátnője részéről? Hogy lehet ilyen önző, ők utána együtt lehetnek, amennyit akarnak, csak még ezalatt a pici idő alatt szeretnék egy kicsit több időt tölteni a bátyámmal. Jogosan esik ez rosszul? :/

18 N

2016. aug. 22. 12:37
 1/3 anonim válasza:
46%
Igen jogosan esik rosszul. A testvéred, nehogy már ne lehess vele. A bátyádnak meg mond, hogy neked fontos lenne, hogy vele lehess és ezt a kis időt töltse veled.
2016. aug. 22. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Egy friss szerelmes szeretne minél több időt tölteni a párjával, ez már csak így van. De a csaj lehetne megértőbb. Ez egy igazi hisztérika, nemigen lesz sokáig együtt a bátyáddal, a pasik utálják az ilyen hisztis tyúkokat.
2016. aug. 22. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miért nem jött a kerti bulira a bátyád barátnője?

Ha nem jött, pedig hívva volt, akkor abszolút nem jogos a sértődése.

Az ilyen hisztérikát úgy dobnám ki, mint a sz...ó macskát.

2016. aug. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!