Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondoltok olyan testvérek...

Mit gondoltok olyan testvérek verekedésén, akiknek 10 év a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Pl az egyik gyerek 5 éves a másik 15 éves és mindenen verekednek, TV, tablet, telefon, számítógép, fagyi, csoki, cica, levegő. Egész nap verekednek mind fizikálisan ütik egymást, mind szóban ordítozva káromkodásokkal fűszerezve és még kényszerből se néznek egymásra szépen. Nem segít egyik se a másiknak, sőt inkább hátráltatja. És a kicsinek a szülei elkényeztetik a nagyról már tudomást se vesznek, és folyton a kicsi nyer.

2016. aug. 19. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bátyám és én köztem pont 10 év van én 17l múltam.

Szintén öljük egymást minden kis sz@ré.:D Mindig neki kelett rám vigyáznia megosztani a cuccait velem.Kamasz korába jó pár bulit hagyott ki miattam,hogy rám vigyázzon,de azt mondta , hogy soha nem bánta meg , hogy a hugára kelett vigyáznia.

Szerintem ha idősebb leszel nálatok is változni fog csak nyugi :)

2016. szept. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!