Mit csináljwk, ha a húgom büntetlenül verhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 16/f vagyok és van egy 7 éves húgo wki nagyon agresszív, ki van nyalva a s.gge és bármit megtehet feltételek nélkül. Emiatt is szeret engem ütni verni. Nem szólnak rá, szüleimnek meg se kottyan hogy üvöltözök a fåjdalomtól (nagyon erős gyerek) és így bármit elérhet. Nem üthetek vissza, mert szüleim megölnek, megvernek, elkoboznak minďent és nem ehetek több napig semmit. Akkor használhatja a dolgaim amikormakar, Akkor jöhet be hozzám, amikor akar de ez fordítva mind tilos nekem. A nyávogásával elérhet akármit. Pl ha éppen ő ver engem és én nem ütök vissza akkor is őt védik mert kicsi, nem tudja még mit csinál nehogy visszaüssek akkor se ha fáj mert büntetés. Szüleim előtt is ver, de semmi. Segítsetek mert már fáj mindenem :(2016. aug. 19. 14:15
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásért de az mit csináljak :)
2016. aug. 19. 14:17
2/6 anonim válasza:
Én a helyedben nagyívben tojnék a következményekre, és egy akkora istenes pofont lekevernék a kis sz@rházinak hogy csak na. Utána 2X is meggondolja hogy verekszik-e.
Nehogy már a kisasszonak mindent lehessen csinálni cak mert "kicsi", neked meg kuss.
3/6 anonim válasza:
Ne beszélj vele, és a szüleiddel se. És ne egyél magadtól. Ha a szüleid ütnek meg, jelentsd fel őket gyámügynél, rendőrségnél.
4/6 A kérdező kommentje:
2-es egyszer lekevertem neki télen, akkor is folytatta ugyanúgy én meg 3 hétig nem gépezhettem és szobafogság.
2016. aug. 19. 15:12
5/6 anonim válasza:
Beszélj a gyerekvédelemmel! Vagy osztályfőnökkel szeptemberben, vagy családgondozóval, bárkivel!
A szüleid addig nem fogják fel, hogy milyen komoly a baj, és nem ismerik be, hogy elb..ták a nevelést, amíg nem avatkozik be egy felnőtt "hivatalos személy" kívülről.
6/6 anonim válasza:
www.kek-vonal.hu - lehet hívni is őket, de chaten is lehet velük beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!