Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a kapcsolatod a testvér...

Milyen a kapcsolatod a testvéreddel?

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 13:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagy köztünk a korkülönbség, 10 év (ugyanazok a szüleink). Kicsi korában nem igen tudtam mit kezdeni vele, persze babusgattam, játszottunk, de pont abban a korban voltam, mikor nem annyira kötött le egy kisgyerek. Azóta felnőttek vagyunk mindketten, önálló élettel, és a lehető legjobb a viszonyunk. Már nem számít ugye a korkülönbség, tökjól elvagyunk, sűrűn beszélünk,igényeljűk mindketten a gyakori találkozást. Látogatjuk egymást, szoktunk együtt csajos napot is tartani. Igazából nemsok közös jellemvonásunk van, de nagyon jól kijövünk.
2016. júl. 29. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Hú. Ezt nehéz megmondani. Nem mondanám rossznak, sem jónak. Néha jókat beszélgetünk interneten, néha meglátogatjuk egymást (bár inkább én megyek, mint ő), ő még anyámmal él, én már elköltöztem. Én is dolgozom, ő is dolgozik ráaádsul sokszor hétvégén is, amikor én nem, ezért nehéz megszervezni egy találkozót. Túlságosan bensőséges beszélgetéseink nincsenek. Nem nagyon beszéljük meg egymással, a problémáinkat. Főleg mióta nem élünk egy háztartásban. Ezért nem éppen olyan, mint ahogy kellene lennie, de lehetne rosszabb is.

Én 30 N, Ő 25 F

2016. júl. 29. 20:40
 13/25 lolek válasza:
tizenéves korunk óta nem beszélünk egymással.már több mint 40 éve. amit magának köszönhet.azóta alkoholista hajléktalan lett.
2016. júl. 30. 05:48
 14/25 anonim ***** válasza:
a bátyámmal xar, egy semmirekellő, nulla, a többit hagyjuk. Az öcsémmel, a féltestvéremmel jobb, vele jókat tudunk röhögni, de nem beszéljük meg egymás gondolatát, búját, baját. Ezt nagyon sajnálom, vhogy ez kimaradt.
2016. júl. 30. 20:50
 15/25 anonim válasza:

Az én húgom 8 évvel fiatalabb nálam, de nagyon jó a kapcsolatunk. Néha öljük egymást, de utána mindig kibékülünk :)

16/L

2016. júl. 30. 21:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Paprikás, de korrekt.

Amúgy valódi testvérem nincs, a nálam másfél évvel idősebb nagybátyámmal viszont gyakorlatilag együtt nevelkedtünk, és testvérként tekintünk egymásra.

2016. aug. 1. 12:36
 17/25 anonim ***** válasza:
15 aranyosak lehetek. Nekem jónak mondható ikertestvérem van ráadásul egypetéjű ikrek vagyunk. ebben van sok jó amit el lehet intézni érni. Igaz ikertestvérem hajléktalan lenne ha nem lakna velem de jónak mondható a kapcsolatunk és igaz hiányozna vagy hiányzik mikor a megbeszélt időben semmit nem tudok róla.
2016. aug. 2. 10:07
 18/25 anonim válasza:
az idősebb bátyámmal nem rossz, de a kisebbikkel nagyon rossz. folyton veszekszünk, mindig beszól nekem, lekezel, és sokszor én is visszaszólok. bár az idősebb bátyámmal se a legjobb a helyzet. van, amikor minden okés, de ez egyik percről a másikra meg tud változni az ellenkezőjére.
2016. aug. 3. 12:28
 19/25 anonim válasza:
Ikrek vagyunk ő lány én fiú 25 évesek , sose beszéltünk pár mondatnál többet mondjuk nem is egy országban élünk már :) Ha otthon nem futnánk össze szerintem évekig nem is beszélnénk de ígyis csak szia hello .
2016. aug. 3. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
19# kisgyerekként milyen volt a kapcsolatotok?
2016. aug. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!