Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 12 éves öcsém egész nap a...

12 éves öcsém egész nap a tabletet, gépet nyomkodja vagy tévét néz. Nem lehet hozzászólni és még egy papírfecnit se képes arrébb rakni. A szüleimet nem érdekli, csak engem zavar mert én vagyok itthon vele. Mit tehetnék? 19L

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8. válaszoló: itt nem az a probléma, hogy introvertált, otthon ülős típus, hanem hogy konkrétan a seggét nem tudja megmozdítani, annyira el van kényeztetve. Én is introvertált vagyok, nem szoktam bulizni járni, mégis, 9-10 éves korom óta mosok/főzök/takarítok. Ez egyáltalán nem nagy dolog elvárni egy kiskamasztól, pláne nyári szünetben, amikor a szülei kidolgozzák a belüket, ő meg egész nap csak lógázza a lábát, azt majd anya-apa beleszakad még az otthoni melóba is. Nem kell cselédet csinálni belőle, viszont be lehet vonni főzésbe, takarításba, akármibe.
2016. júl. 26. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen korszak.Az én osztályomban a fiúk minden szünet minden percében a telefonjukon lógtak.Gyakran még órán is.Ők is 12 évesek.Ki fogja nőni.Egyébként azzal segíthetnél rajta hogy valami programot találsz ki neki.Pl: tábor,kirándulás.Esetleg néha elhívhatod fagyizni vagy ilyesmi.Sok sikert,remélem tudtam segíteni!12/L
2016. aug. 7. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdező öccse egyszerűen csak egy elkényeztetett lusta kamasz, azért egy introvertált ember is legyen igényes a saját környezetére. De az ilyen kamaszokkal nem lehet "beszélni", a veszekedésnek nincs értelme, mert attól mindenki csak feszült lesz, és aki amúgy is begubózik, csak még jobban el fog vonulni, a szép szóra meg csak halogatnak, hogy majd, őket rá kell kényszeríteni, hogy megmozduljanak, azzal, hogy nem ugrálják körbe őket és nincs kinyalva a fenekük.
2016. aug. 7. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért szólsz bele kedves kérdező? Ha a szóleit nem zavarja akkor csinálja... Nem te vagy az anyja, nincs jogod neki parancsolni. Pont annyi jogod van neki bármit utasítani, mint neki neked.
2016. aug. 26. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!