Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért bánik így velem a...

Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)

Figyelt kérdés
Apám a születésem előtt elhagyott, így anyuval ketten éltünk egészen 16 éves koromig, amikor összejött egy kétgyerekes özvegy pasival. Már lassan fél éve összeköltöztek, hamarosan 18 leszek, és ugye a pasival jött a lánya, aki most 16 éves, és a fia, aki egy évvel idősebb nálam. Na, a srác folyton csesztet és keresztbe tesz nekem. Beszólogat, "véletlenül" leönt egy tál kajával, itallal, amikor beakarok szállni mellé a kocsiba előbbregurul, visszább stb. A suliba se hagy békén. A húgával nagyon jóba vagyok, az apját is nagyon bírom, de őt nem tudom elviselni. A suliidőbe volt, mikor együtt volt tesik (félbe osztják a tornatermet), és volt egy srác, aki véletlenül megdobott kosárlabdával. Na ő rá nagyon pipa lett, alig tudtam lenyugtatni, mert azt mondogatta, hogy az ő "húgát" ne bántsa senki. Viszont miután ő vágta hozzám a labdát, az rendben volt. Mi a francért kell engem szadizni? Ez miért jó neki? De persze, hogy kihúzzam a bajból, arra jó vagyok. Ő eléggé verekedős típus, ezért párszor bajba került már, és mindig engem hív fel, ha szarba van. Az igazi húgával nem ilyen, ő vele normális kapcsolatot ápol. Velem lehet a baj? Vagy mit csináljak, hogy végre úgy viselkedjen, mint egy normális bátyj?
2016. jún. 30. 14:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem, hogy miért nem beszélsz erről az anyáddal, meg a mostohaapáddal. Én a helyedben megmondtam volna egyenesen nekik, hogy ha nem állítják le, akkor félholtra fogod verni/veretni.
2016. júl. 3. 20:25
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Láttam én már ilyen házasságot.

Nekem is nyilvánvaló, hogy a szülők segítségét kell kérned, meg a mostoha húgodét is - ő hol lesz nyáron?

2016. júl. 4. 07:19
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Ebből szex lesz.
2016. júl. 4. 12:29
 34/40 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy tetszel neki... és szeret, de nem tudja kezelni. Talán össze is van zavarodva. Ezért viselkedik ilyen furcsán.
2016. júl. 4. 13:50
 35/40 A kérdező kommentje:
#32: a húgom a nagymamájánál tölti a nyarat. Anya meg a párja meg dolgoznak reggeltől késő délutánig. De szerencsére találtam munkát a nyárra!:)
2016. júl. 4. 14:26
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Az eszem megáll ettől, apai minőségemben:

"inkább nem avatkoznak bele, mert azt akarják, hogy mindenki jóban legyen és mi ne higyjük azt, hogy részrehúzás van."

Van olyan fiam, akivel kb. hasonló helyzetbe csöppentünk, ha ő így viselkedett volna, úgy vágtam volna pofán (életemben először)... micsoda fos szülők... ma megkésel hát megkésel, nem avatkoznak be, takony.

Szerintük most mindenki jóban van mindenkivel?

Persze, mert ha mégsem, akkor becsukják a szemüket.

2016. júl. 4. 14:34
 37/40 anonim ***** válasza:
Nos hát ebből nekem is az jön le hogy tetszel neki. És mivel nem vér szerinti lehet bármi. Ha utálna nem védene meg és nem téged hívna ha bajban van.
2016. júl. 4. 22:05
 38/40 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Szerintem esélytelen, hogy valaha is legyen köztünk bármi is, az én részemről biztosan. De köszönöm tényleg ezt a sok választ!:)
2016. júl. 4. 22:11
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy milyen munka van neked a nyárra? Gondolom szállásos mert bőrönd kell de milyen munkát válaltál el és hol?
2016. júl. 8. 19:10
 40/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez miért fontos, de a Balatonon fogok dolgozni pincérként.
2016. júl. 8. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!