Mit kezdjek egy ilyen testvérrel?
Beszéld meg a szüleiddel h csak megjátsza, valamelyik szülődet kérd meg h álljon az ajtótok elé úgy h tesód ne vegye észre es nézze végig ha tudja h mit művel, amig te semmit nem csinálsz ellene.
Húgom is ilyen volt, ez az egyetlen hatalom a kezében jo hogy használja, o úgy bukott le hogy mar arra is ra szokott, hogy akkor is panaszkodik ha ott se voltam. Es egyszer akkor kezdett ra amikor pont szüleimmel voltunk egy szobában. Akkor lett nyilvánvaló nekik is, hogy nekem volt igazam. Aztan végül normális felnőtt lett ő is meg en is, pedig egy szobában nőttünk fel.
Köztünk kódot kisebb a korkülönbség de nálunk is megvolt ez a korszak, amig kvázi utaltam, de neked lassan ideje lenne ezen tullendulnod es felulemelkedned ilyen problémákon, serdülőkor ide vagy oda. O is ki fogja nőni, nem tudom miért határoz meg téged az, hogy o mit csinál es mit mond, ez sztem csak a pubertas miatti tulerzelgosseg...
5. Ez nem mindig megy mert az én tesóm már a saját cuccaim között turkált és egyszer majdnem meg is vágta a kardigánom utolsó pillanatban akadályoztam meg mindent ki lehet provokálni
És a kérdésre a válasz ugyan az videózd le de előtte mutasd meg neki had idegesítse magát és próbálj alkut kötni vele ha ez nem megy mutasd meg a szüleidnek de én inkább az alkut választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!