Mit lehet ilyen testvérrel csinálni? Ő az aki utánoz engem, de ugy adja elő mintha én utánoznám, és ez miatt engem szolnak le.
Van egy nővérem 19 éves én 17. Tudom ez legyen a legkisebb probléma,de már nagyon idegesit. Vannak közös barátaink,bár mára már inkább azt mondanám hogy ismerösök csak nem barátok.
Tesóm állandóan utánoz. Ha veszek egy felsőt,másnap ő is vesz ugyanolyat. Ha el akarok menni vhova(strand,buli,állatkert,akármi)ő is oda megy. Ha én befestetem a hajam pl más színre neki másnap tuti olyan haja van.
Ez nem is lenne olyan nagy baj,de ugy adja elő a közös ismerösöknek hogy én utánozom őt,és tökre gáz vagyok.
Pl vettem egy felsőt,rajtam még nem látták a közös ismerösök rajta az övét igen,és beszolnak nekem hogy minek vettem ugyanolyan felsőt én is,nincs stilusom? Hiába próbálnék magyarázkodni,azt hiszik hazudok. Vagy egy barátnőmmel aki nem barátnője a tesomnak elmentünk strandolni,tesom tudta h hova fogok menni(mert anyunak mondtam),ő már ott volt,és röhögnek rajtam h lúzer vagyok mert követem a tesóm.
ja és ha gúnyolnak akkor hangosan mondd hogy:
nem én utánzom a tesóm csak van egy 19 éves "nővérem" aki annyira együgyü hogy egy 17 évestől lopja a stílusát aztán olyan "bátor" hogy ahelyett, hogy ezt nyíltan tenné a 17 éves kishúgára keni. Nem tudom melyik a szánalmasabb az ha valaki utánoz valakit vagy ha a másik 19 éves létére egy dedós szintjén rekedt.
Akkor ne mond el, hogy hová mész és kész. Ha pl. veszel valamit vagy befested a hajad, csinálj egy képet, rakd fel a facebookra vagy valami közösségi oldalra..írd mellé...az új xxxx...holnapra a nővéremnek is ilyen lesz, mert nincs saját stílusa :)
Majd akkor lekopik..
Akkor tényleg csak annyit tehetsz, hogy elmész arra a helyszínre, és onnan hivod fel anyukádat, hogy elmentem a partra, majd jövök.
De tényleg ne magyarázkodj, ne alázkodj meg, a nővérednek kisebbségi komplexusai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!