Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egyszerűen nem bírom a testvér...

Egyszerűen nem bírom a testvérem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokszor gépezünk kicsi sokat. xD (nem napokat) úgy napi 2-3 órára gondolok. És tegnap mivel kikapcsoltam a gépet mint minden nap, mert meguntam elkezdett sírni... Természetesen engem csesztek le, hogy miért bántom. Sokszor verekedünk. Nagyon rosszban vagyunk, mégis felelőségtudatom van az iskolában ha meg kell védeni, tehát megvédem. Nem szivesen teszem... Kérlek titeket NORMÁLIS válaszokat írjatok! Ja és 13/F ő pedig 11/F.

2016. jún. 6. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán próbálj meg közös programokat csinálni, hátha közelebb kerülnétek egymáshoz.
2016. jún. 6. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Annyira rosszban nem vagyunk, hogy nem is szólunk egymáshoz, de egyszerűen tűrhetetlen!
2016. jún. 6. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a türhetetlen? Ha te meguntad attól ő még játszhatna nem?
2016. jún. 6. 22:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem a gépről van szó, felőlem játszon. De ne hazudja azt, hogy bántottam és direkt kapcsoltam ki a gépet.
2016. jún. 6. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

De miért kapcsolod ki a gépet?

Miért nem kommunikálsz a tesóddal?

- Szeretnél még játszani? Én már meguntam, de te nyugodtan folytathatod.

Nem kell bolhából elefántot csinálni.

Ennyi.

2016. jún. 6. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:

nezd, ha ott ul a gep elott, es te kinyomod a jatekot anelkul hogy annyit mondanal, hogy boff, akkor ertheto , hogy ez nem tetszik neki. ( se 11 evesen, se 21 evesen, ez lenyegtelen is )

masreszt mi az ami turhetetlen?

2016. jún. 6. 22:44
 7/8 Eszter76 ***** válasza:
:-) :-) :-) Ne haragudj a mosolygós arcokért, de mintha a saját gyerekeim (12/F, 10/L) írták volna a kérdést... Nálunk ÉN untam meg, hogy állandóan összevesznek, hogy meddig játsszanak, ezért amikor elkezdik, megbeszélik, hogy mennyit fognak játszani. Rendszerint 1 (néha másfél) órában állapodnak meg (2-3 óra suli után túl sok, azt én nem engedem). Ezt illik betartani. A határidő lejárta után néhány perc "türelmi idő" van, mentési pontig, vagy egy művelet befejezéséig. Azóta kevesebb a vita és senki nem sértődik meg. Próbáljátok ki!
2016. jún. 6. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem most hagyjuk a gépet. Felőlem játszon, de ha meguntam + még 22:00 óra van akkor csak a kötelességem teszem.
2016. jún. 7. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!