Hogyan értessem meg az 52 éves húgommal, hogy ne égessen a Facebookra feltett kihívó fotóival?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá irigy, mert nincs miért, de zavarnak a korához nem illő képei:majdnem kieső mellek, bikinis posztok. Közben jócskán "molett" alkat.Azért írtam, hogy nincs miért irigyelnem, mert az 56 évemmel engem néznek fiatalabbnak nála.2016. máj. 31. 19:52
21/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdezö - a megjegyzésiböl kiindulva - reálisan írta le a képek mibenlétét.
Ugyanis ha a testvér a nyaralásáról tett fel képeket, ami egész más, mintha direkt kihívó fotókat tenne közzé.
A kérdezö ugyanis amilyen rosszindulatú és írigy, valószínüleg akarattal hangolja a válaszolókat a testvére ellen.
De ha belinkelné az általa kifogásolt képeket, akkor könnyebb lenne véleményt mondani.
22/22 anonim válasza:
Mindketten egyedülállo+együttélö öreglányok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!