Hogyan értessem meg az 52 éves húgommal, hogy ne égessen a Facebookra feltett kihívó fotóival?
tegnap 22:31-es: a 6-os vagyok és 59 éves, azaz nyugodtan TEGEZHETEM a kérdezöt a korom miatt.
Másrészt a neten fórumokban a tegezés a NORMÁLIS, megszokott, és márcsak ezért is jogos arészemröl is, meg mások részéröl is.
Emellett nem minden 30 év fölötti képtelen a technikát/netet használni, a szomszéd néni 82 éves, és tudja a gépet, netet is használni, jobban, mint a lánya (50), aki egy emailt sem tud egyedül megírni illetve elküldeni, az anya segít neki.
Attól függetlenül, hogy miket írtak a többiek, tényleg gáz, mikor ilyen emberek ilyen képeket tesznek fel magukról, például gondolom még dolgozik a húgod, a főnöke, kollégái ehhez mit szólnak?
Az ilyen emberekről általában meg is van a véleményem, és nem túl jó, mert értelmes ember nem tesz fel magáról ilyen képeket, és ha nekem ezt csinálná a húgom, ráadásul 52 évesen, akkor én is megpróbálnám leállítani.
Bírom, hogy mikor ugyanez a kérdés egy 15 évessel van feltéve mindenki az agyát elveszti, hogy mekkora szánalmas szégyen az. Közben 15 évesen már teljesen egészséges szexuálisan aktívnak lenni ráadásul attól függően, hogy a lány mennyire érett sokkal jobb látvány is.
Kérdésre válaszolva: Mondd el neki hogy érzel. Ha nem hallgat rá, nos igazán nem tudsz többet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!