Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan értessem meg az 52...

Hogyan értessem meg az 52 éves húgommal, hogy ne égessen a Facebookra feltett kihívó fotóival?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá irigy, mert nincs miért, de zavarnak a korához nem illő képei:majdnem kieső mellek, bikinis posztok. Közben jócskán "molett" alkat.Azért írtam, hogy nincs miért irigyelnem, mert az 56 évemmel engem néznek fiatalabbnak nála.
2016. máj. 31. 19:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
#6 Most te tényleg letegezted a nénit?:DDD Nekem mama azt se tudja hogy kell bekapcsolni a gépet nem hogy kihívó képet kitenni :D
2016. máj. 31. 22:31
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
11-es: Nem mindenki digitális analfabéta 50 év felett.
2016. máj. 31. 22:37
 13/22 H.Patrik20 ***** válasza:
15%
Mivel a hugod szerintem vagytok annyira joban, hogy megbeszeljetek ezt. Es igenis kinos tud lenni ez a szituacio.. Nem kell egybol lehordani a kerdezot.
2016. máj. 31. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez az ő dolga.
2016. jún. 1. 06:03
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

tegnap 22:31-es: a 6-os vagyok és 59 éves, azaz nyugodtan TEGEZHETEM a kérdezöt a korom miatt.

Másrészt a neten fórumokban a tegezés a NORMÁLIS, megszokott, és márcsak ezért is jogos arészemröl is, meg mások részéröl is.

Emellett nem minden 30 év fölötti képtelen a technikát/netet használni, a szomszéd néni 82 éves, és tudja a gépet, netet is használni, jobban, mint a lánya (50), aki egy emailt sem tud egyedül megírni illetve elküldeni, az anya segít neki.

2016. jún. 1. 07:38
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
ha nem vagy rajta a képeken, szerintem téged nem éget, max. csak magát.
2016. jún. 1. 10:22
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

Attól függetlenül, hogy miket írtak a többiek, tényleg gáz, mikor ilyen emberek ilyen képeket tesznek fel magukról, például gondolom még dolgozik a húgod, a főnöke, kollégái ehhez mit szólnak?

Az ilyen emberekről általában meg is van a véleményem, és nem túl jó, mert értelmes ember nem tesz fel magáról ilyen képeket, és ha nekem ezt csinálná a húgom, ráadásul 52 évesen, akkor én is megpróbálnám leállítani.

2016. jún. 1. 13:53
 18/22 H.Patrik20 ***** válasza:
Iert lettem lepontozva??
2016. jún. 1. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Menjetek bingozni
2016. jún. 2. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
16%

Bírom, hogy mikor ugyanez a kérdés egy 15 évessel van feltéve mindenki az agyát elveszti, hogy mekkora szánalmas szégyen az. Közben 15 évesen már teljesen egészséges szexuálisan aktívnak lenni ráadásul attól függően, hogy a lány mennyire érett sokkal jobb látvány is.

Kérdésre válaszolva: Mondd el neki hogy érzel. Ha nem hallgat rá, nos igazán nem tudsz többet tenni.

2016. jún. 2. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!