Mit tennétek ha így járnátok?
Figyelt kérdés
Párommal nagyon sokat szívünk a testvére miatt. Most azon ügyködik hogy Apósom előtt elásson minket és kiforgassa az örökségből. Sajnos Apósom meg kanyar nélkül mindent bevesz amit mond neki. Viszont nagyon sokat tudok a sógornőmről. PL: félrekúr a férje és a kisgyermekei mellett és hasonló nyalánkságok. A kis angyalka :D . Kitálalnék legszívesebben , de nem tudom helyes lenne e.2016. máj. 25. 17:22
1/7 anonim válasza:
Ha a sogorodat csalja a felesege, akkor aposod nem zarja majd ki a ferjedet az oroksegbol? Kicsit billeg a logika. Max bosszunak lenne jo, feltetelezem, h arra szomjazol. Ketelu fegyver, a rossz hir hozojat nem szeretik. Sz.rkavaro leszel. Ebben a csaladban mindenki megéri a pénzét. Te is 😃
2/7 anonim válasza:
Mondd meg a csajnak, hogy állítsa le a férjét, vagy kitálalsz.
3/7 A kérdező kommentje:
A Feleségem húga csalja a férjét
2016. máj. 25. 17:59
4/7 A kérdező kommentje:
Megéri a pénzét ? Olvasd már el barátom mit írtam . Pont hogy nem tartom ezt helyesnek :D
2016. máj. 25. 18:00
5/7 A kérdező kommentje:
A célom csupán annyi lenne hogy felnyissam a szemét a kis kedvencéről . de ha ezeket kitálalom akkor arra szintre süllyedek amin a sógornőm van.
2016. máj. 25. 18:02
6/7 anonim válasza:
Gondolkozz már egy kicsit, egy félrekuffantást simán ki tud magyarázni, ha ő a kis kedvenc. Te meg egy sz.arkavaró leszel mindenki szemében. Nem is értem, hogy hogyan gondoltad ezt. Ha valaki az egyik lányát annyira utálja, hogy ki akarja semmizni, pont nem fogja érdekelni, hogy a kedvenc gyereke néha félremászkál. Neked meg egyenesen el sem fogja hinni.
7/7 anonim válasza:
Akkor meg azt mondd meg neki, hogy állítsa le magát, vagy kitálalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!