Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Húgom (12) kijelentette, hogy szerinte az ateisták nem teljesen emberek. Az a helyzet, hogy egyrészt nem fogadja el mások nézeteit, másrészt még nem mondtam el neki hogy én pedig ateista vagyok. Lehet hogy leszűrte, és egyszerűen bunkó volt, de szerintem nem tudja. Abban se vagyok biztos hogy tudja mit jelent pontosan a szó, de valószínű. Szerintetek ilyenkor mit lenne érdemes mondanom, ha egyáltalán meg kéne mondjam?2016. ápr. 30. 00:49
1/7 A kérdező kommentje:
15/F
2016. ápr. 30. 00:51
2/7 anonim válasza:
Válaszolj őszintén arra, amit kérdez, ha kérdez. Ne vedd nagyon magadra, most kezd kamaszodni, a következő 10 évét azzal fogja tölteni, hogy kitalálja, mit gondol a világról. Közben néha gondol majd szélsőséges hülyeségeket.
3/7 anonim válasza:
Elég fura, már csak azért is mert ritka az aki ennyire mélykeresztény lenne 12 évesen. Szüleitek vallásosak?
4/7 anonim válasza:
Még keresi magát. Ezek ilyen dedós kivagyiságok. Ha éppen a vegaságot próbálná akkor a a húsevők lennének számára az állati szinten lévők..... majd kinövi. Én nem vagyok ateista, de mélyen vallásos sem. Voltam mindkettő, de rájöttem hogy kell lennie egy magasabb intelligenciának ami mozgatja a dolgokat. Viszont nem hiszek a dogmákban. Ti is változhattok, vagy nem, de tiszteletben kell tartani egymás nézeteit
5/7 Mojjo válasza:
Még a felnőttek többsége sem tudja, hogy mit jelent az a szó, hogy ateista... Azt hiszik, hogy egy az istentagadóval, azt hiszik, hogy materialista stb... Sok ökörséget. A lényeg, hogy valószínűleg ő sem tudja, hogy pontosan mit jelent ez a szó.
Egyébként meg ki fog forrni a világképe. Jó eséllyel kinövi ezt is, ilyen korban ilyesmi kijelentések aligha számítanak extrémnek. Adj neki vagy 6-8 évet. :)
6/7 anonim válasza:
Én is mondtam hülyeségeket 10-11-12 éves koromba.
Mondtam anno olyat is ,hogy "nacionalista" vagyok. xDDD
Üdv!
7/7 anonim válasza:
Márpedig a vallásosok a nem emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!