Ti élnétek így?

Figyelt kérdés
Nekem kilenc (!)tesóm van. Én plusz a két öcsém,és a két bátyám. Meg a négy lánytesóm. Anyu,apu,plusz van két kutyánk, meg három tengerimalacunk. És ezt egy sorházban. Ti élnétek így, ráadásul egy nyugis Bükkben lévő nyugis kis faluban. Mert néha jó, néha rossz. Ti szeretnétek így élni?

2016. márc. 8. 21:11
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
79%
Szóval kilemc tesód van:2 öcséd+2bátyád+négy lány.Akkor te vagy a kilencefik testvéred?😊
2016. márc. 9. 22:54
 22/28 A kérdező kommentje:
Bocsi! Rosszul írtam. Tehát: van két bátyám+két öcsém+öt lánytesóm+anya&apa. Tehát ez velem együtt tizenkettő (én a fiúk táborát gyarapítom.)
2016. márc. 10. 06:07
 23/28 anonim ***** válasza:
34%

Én már felakasztottam volna magam.

Pesten élek, egyedül. És ez igy nagyon hhelyes :)

2016. márc. 10. 08:14
 24/28 anonim ***** válasza:
52%

8.14.

Jó, hogy ilyen szemléletesen fejezted ki magad!

Pont hogy azok lesznek depressziósok, akár öngyilkosok, akik egyedül, kevés emberi kötöttséggel élnek.

Akik körül sokan vannak, azokkal előbb akad, aki törődik is.

Persze, hogy élnék így! Még egy-két macskát is hozzákönyörögnék.

2016. márc. 10. 18:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha kedvesek, lelkiismeretesek a szülők, akkor igen. Mit nem adtam volna még legalább egy testvért. Van két bátyám, de nagy a korkülönbség. Egykének éreztem magam és nagyon magányos gyerekkorom volt. Mindig is irigykedtem a másik utcában az öt gyerekes családra.
2016. márc. 15. 13:35
 26/28 anonim válasza:
Én élnék ekkora családvan.:) Nekem 3 tesóm van, nekem ez kevés:D Valamelyik kishúgommal biztos jó ,,barátságot'' kötnék.Mindig is akartam egy kishúgot, de sajnos csak fiú testvéreim vannak...Ja meg szerintem kisebb korunkban megosztoztunk volna a játékokon :D Meg én olyan anyáskodós
2016. márc. 15. 15:18
 27/28 anonim válasza:
* vagyok 13/L
2016. márc. 15. 15:18
 28/28 anonim válasza:

Én egyke vagyok de érdekes még sosem vágytam tesóra. Néha belegondolok hogy néha tök jó lenne mert kiállnánk egymásért valamikor veszekednénk meg fedeznénk a másikat a szülők elott. Viszont én féltékeny típus vagyok ugyhogy sztem nem tudnám elviselni hogy a szüleim mást is legalább annyira szeretnek mint engem :D

Meg a saját kis cuccaimat is félteném előle. Persze ezek a dolgok attól fuggenek ki hány éves a tesók között.

Amugy nekem max 1 teso johetne xd

2016. márc. 15. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!