Ti élnétek így?

Figyelt kérdés
Nekem kilenc (!)tesóm van. Én plusz a két öcsém,és a két bátyám. Meg a négy lánytesóm. Anyu,apu,plusz van két kutyánk, meg három tengerimalacunk. És ezt egy sorházban. Ti élnétek így, ráadásul egy nyugis Bükkben lévő nyugis kis faluban. Mert néha jó, néha rossz. Ti szeretnétek így élni?

2016. márc. 8. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Tisztelt Kérdező!

Kérdése alapján (figyelembe véve az egy háztartásban élők számát, valamint a lakóhely adottságait) úgy ítéltük, az önök udvara alkalmas lenne egy stadion építésére. Ezen kívül tájékoztatom, hogy családjával megalapítjuk a Ráhel FC-t.

Tisztelettel: Orbán Viktor

2016. márc. 9. 03:08
 12/28 anonim ***** válasza:
11%

Mondták a híradóban, hogy van egy magyar falu, ahol nincsen térerő a mobilhoz.

"Nekem kilenc (!)tesóm van."

Ezek szerit a TV adások sem jönnek...

:)

2016. márc. 9. 05:08
 13/28 A kérdező kommentje:
Nyugi,van térerő.
2016. márc. 9. 06:12
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Én bírnám, a Bükkben különösen, gyönyörű vidék. Én is szeretek néha egyedül lenni, gyerekkoromban is megoldottam, pedig mi is többen vagyunk tesók, gondolom, nálatok is van rá lehetőség egy kis kreativitással. Laktam 8 évig Budapesten, nem kérek belőle többet.
2016. márc. 9. 09:23
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Mekkora házban éltek? Hány szoba, hány fürdő? Mekkora helyen éltek ennyien?
2016. márc. 9. 11:08
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Most a vidékiek lepontoztak? Ez komoly? xD
2016. márc. 9. 17:18
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

16

nem a vidékiek, csak valamelyik majom..

2016. márc. 9. 19:33
 18/28 A kérdező kommentje:
Meg az is érdekes, ahogyan anya megkülönbözteti a cuccainkat. Mindenkinek van egy jele (csekélységemnek repülő),és ha új cuccokat kapunk, anya azonnal ráírja a jelet. Ez atombiztos rendszer.
2016. márc. 9. 19:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Most valaki szerint ennyire lepontozandó ha én egyedül szeretnék élni? :D
2016. márc. 9. 20:05
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Én tudok olyan családot, akik 2 (kettő) szobás lakásban 11 gyerekkel laknak. És ők sem kisebbségiek, nem szektások.
2016. márc. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!