Hogyan álljak bosszút?
Figyelt kérdés
A tesómmal tegnap nagyon durván összevesztünk, végezetül neki lökött a konyhapultnak, én elestem és eltört a csuklóm.
Hogyan tudnék bosszút állni rajta? Törjem el én is a csuklóját?
2016. febr. 28. 12:28
11/17 anonim válasza:
Jézus, mert a szüleitek nem értenek szót, nektek nem kell a példájukat követni.
12/17 anonim válasza:
Nem neked kell bosszút állni, hanem a szüleidnek kell őt megbüntetni vagy megverni.
13/17 anonim válasza:
Furdalja őt a lelkiismeret ezért még eleget, ha nem mutatja akkor is! Ha eltörnéd a csuklóját kb. csak jót tennél vele, mert akkor már kvittek lennétek és nem bántaná a dolog.
14/17 anonim válasza:
A szuleid dolga a fegyelmezes, mit szoltak ahhoz amit a testvered csinalt?
15/17 anonim válasza:
Tudom hogy mérges vagy meg megis értem De sokkal jobban fáj neki ha nem is figyelsz rá. Ne pazarold rá az idődet....majd a sorstól úgy is megkapja a büntetést
16/17 anonim válasza:
Drogozd be és add el Thaiföldre prostituáltnak.
Komolyan ezen a szinten vagy?
17/17 A kérdező kommentje:
Apukám elvette tőle a telefonját és korábban kell hazajönnie szóval nem mehet bulizni. De nem úgy tűnik mintha a tesómat érdekelné, mert továbbra is szemétkedik, lenéz és csúnyán beszél velem.....
2016. márc. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!