Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan álljak bosszút?

Hogyan álljak bosszút?

Figyelt kérdés

A tesómmal tegnap nagyon durván összevesztünk, végezetül neki lökött a konyhapultnak, én elestem és eltört a csuklóm.

Hogyan tudnék bosszút állni rajta? Törjem el én is a csuklóját?

2016. febr. 28. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, mert a szüleitek nem értenek szót, nektek nem kell a példájukat követni.
2016. febr. 28. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell bosszút állni, hanem a szüleidnek kell őt megbüntetni vagy megverni.
2016. febr. 28. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Furdalja őt a lelkiismeret ezért még eleget, ha nem mutatja akkor is! Ha eltörnéd a csuklóját kb. csak jót tennél vele, mert akkor már kvittek lennétek és nem bántaná a dolog.
2016. márc. 6. 20:08
 14/17 anonim ***** válasza:
A szuleid dolga a fegyelmezes, mit szoltak ahhoz amit a testvered csinalt?
2016. márc. 6. 20:20
 15/17 anonim válasza:
Tudom hogy mérges vagy meg megis értem De sokkal jobban fáj neki ha nem is figyelsz rá. Ne pazarold rá az idődet....majd a sorstól úgy is megkapja a büntetést
2016. márc. 7. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Drogozd be és add el Thaiföldre prostituáltnak.

Komolyan ezen a szinten vagy?

2016. márc. 10. 00:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Apukám elvette tőle a telefonját és korábban kell hazajönnie szóval nem mehet bulizni. De nem úgy tűnik mintha a tesómat érdekelné, mert továbbra is szemétkedik, lenéz és csúnyán beszél velem.....
2016. márc. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!