Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan álljak bosszút?

Hogyan álljak bosszút?

Figyelt kérdés

A tesómmal tegnap nagyon durván összevesztünk, végezetül neki lökött a konyhapultnak, én elestem és eltört a csuklóm.

Hogyan tudnék bosszút állni rajta? Törjem el én is a csuklóját?

2016. febr. 28. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Inkább rendezzétek a kapcsolatotokat normális módon.
2016. febr. 28. 12:33
 2/17 anonim válasza:
Ne legyél hülye!Biztos nem az volt a célja hogy eltörje a csuklód....vagy jogosan vesztetek össze....beszéljétek meg a dolgot
2016. febr. 28. 12:42
 3/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Nyilván nem szándékosan törte el a csuklód.

Inkább a kibékülésen és a megbeszélésen kéne gondolkodnod nem a bosszún, hisz a testvéred.

"Bosszút" állhatsz, ha most minden házi munkát vele csináltatsz, hisz neked gondolom be van kötve a kezed.

Plusz kicsit ugráltathatod is, hogy hozzon be neked ezt vagy azt. :) De ennél durvább dolgot én nem tennék vele.

2016. febr. 28. 12:54
 4/17 A kérdező kommentje:

Én 14, ő 16.

Nem nagyon szeretnék vele kibékülni, de mindenki mondja, hogy kéne

2016. febr. 28. 12:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez nem valami ostoba szappanopera hogy bosszún törd a fejed - kétlem hogy szándékosan törte volna el a kezed. Inkább rendezzétek a kapcsolatotokat a testvéreddel. Amúgy gondolj bele: ha most "bosszút állsz" akkor ő miért ne érezné magát feljogosítva ugyanerre? Mikor lenne vége? Egyébként min tudtatok annyira összeveszni hogy ez lett vége?
2016. febr. 28. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért ott nagy indulatok lehettek jelen, ha ilyen tettlegességre folyamodott. Persze lehetett egy kis lökés, ami szerencsétlen eséssé alakult.De nincs magyarázat a tettlegességre!!!

Elég büntetés lehet neki a tudat, hogy fájdalmat, kellemetlenséget okozott neked. Nem törném a fejem más bosszún, de ha te vétlennek érzed magad az egészben, akkor én biztos átnéznék rajta, kerülném a társaságát, még ha egy lakásban lakok is vele. Aztán ha idővel hiányzik már mindkettőtöknek a kommunikáció és addigra átgondoljátok magatokban a dolgokat, okultok is belőle a jövőre nézve, akkor visszarendeződhetnek a dolgok. Én így tennék - tettem is:) - de nem biztos, hogy neked ez a habitusod. Gyógyulást! Ez is olyan 6 hetes "kúra", gipsz, meg minden? Biztos nehéz az élet fél kézzel.

2016. febr. 28. 13:00
 7/17 anonim válasza:
Hát ha "bosszút állsz" te is olyan leszel mint ő ezt tartsd a fejedben és szerintem sem direkt csinálta azt biztos nem akarta, hogy törd el.
2016. febr. 28. 13:01
 8/17 A kérdező kommentje:
5-ös: a szülieim válnak, anyám fog elköltözni és a tesóm szerint ez mind az én hibám, mert én "nem tervezett" gyerek voltam és a tesóm szerint csak megkeserítem apuék életét. Én megmondtam neki, hogy velem nem beszélhet így erre ellökött.
2016. febr. 28. 13:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Megértem az indulataidat. Tényleg nem kellet volna hogy így beszéljen veled, főleg hogy egy annyi idős mint ő már felfoghatná hogy nincs igaza. Mégis azt hiszem hogy a testvéred fél, és dühös a szüleitekre. Csak sajnos ezt rajtad vezette le. Helytelen volt, ennek ellenére továbbra is azt hiszem beszélnetek kellene, de nem csak a tesóddal, a szüleiddel is. Senkinek sem jó ha ennyire feszült a helyzet. (teljesem megértem egyébként miért nem akarsz békülni)
2016. febr. 28. 13:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Ne szólj hozzá és ha mégis erősködik h beszélj akkor mondd h kapja be mert tudja miért nem szólsz hozzá.
2016. febr. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!