Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Beszéljek a csókról, vagy a...

Beszéljek a csókról, vagy a legjobb, ha úgy teszek, mintha nem történt volna semmi?

Figyelt kérdés

Mostohatestvérek vagyunk évek óta. Jóban voltunk mindig is, én 17 éves vagyok, ő 15. Helyes, jól néz ki, szeretik a lányok, de én sosem néztem rá "úgy", nekem egyszerűen csak egy nagyon jó barátom és a mostohatestvérem.

Nemrég voltunk nyaralni és kiélveztük a korlátlan italfogyasztás lehetőségét, aztán beszélgettünk, hülyéskedtünk és elkezdtünk csókolózni, több nem történt. Gondoltam, hogyha emlékezni is fog rá, nem hozza fel, de helyette megjegyzéseket tesz akkor, ha itt van a barátom is, vagy félreérthető dolgokat mond nekem. Annyira gyerekesen viselkedik, mint egy kisgyerek.

Jövő héten mennénk síelni, erre ma közli a vacsoránál, hogy ő nem hiszi, hogy jön, mert semmi kedve 24/7 azt nézni, ahogy a barátommal romantikázunk. Ezt anyáék sem értették, mert eddig jóban volt a barátommal és utána nálam kérdezősködtek, hogy mi baja van...

Szóval az ilyen helyzeteket szeretném elkerülni, de nem tudom, mégis milyen taktikával.

Szinte a testvérem és ez elég fura, hiszen senkinek nem beszélhetek erről.

2016. febr. 26. 20:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A bizalom, az őszinteségről szól! Ha a párok nem őszinték egymással akkor már a bizalom, is megrendül! Az, hogy nem mondod el neki, már az őszinteséget/bizalmat töri meg!

Nem vagyok Édesapád/Édesanyád, de picit leülnék veled beszélgetni, hogy mit is jelent az a szó, hogy "párkapcsolat". Ez nem azt jelenti, hogy van egy barátod/barátnőd, és jól elvagytok! Kölcsönös bizalommal, tisztelettel vagytok egymás felé. Ha félrelépsz, legyen benned annyi, hogy ezt elmondod, és megbánod bűneidet! Hidd el, ha ezt tovább húzod, és későn jön rá, már az sem segít ha tőled tudja meg, mert fájni fog neki, hogy ilyen sokáig képes voltál neki hazudni, egy ilyen apró dologról! Ebből az fog neki lejönni, hogy nem bízol benne.

A másik: Hiába édes/mostoha testvér!

Én sem csókoltam meg ittasan a húgomat/nővéremet.

Ez nem botlás, hanem megcsalás/félrelépés.

Ezt minden esetben minél hamarabb el kell mondani neki!

Merem azt hinni, hogy ennyi idő elteltével elmondtad neki, és nem hazudtál neki idáig!

Sok sikert kívánok, és remélem helyesen döntesz!

16/F

2016. aug. 22. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!