Beszéljek a csókról, vagy a legjobb, ha úgy teszek, mintha nem történt volna semmi?
Mostohatestvérek vagyunk évek óta. Jóban voltunk mindig is, én 17 éves vagyok, ő 15. Helyes, jól néz ki, szeretik a lányok, de én sosem néztem rá "úgy", nekem egyszerűen csak egy nagyon jó barátom és a mostohatestvérem.
Nemrég voltunk nyaralni és kiélveztük a korlátlan italfogyasztás lehetőségét, aztán beszélgettünk, hülyéskedtünk és elkezdtünk csókolózni, több nem történt. Gondoltam, hogyha emlékezni is fog rá, nem hozza fel, de helyette megjegyzéseket tesz akkor, ha itt van a barátom is, vagy félreérthető dolgokat mond nekem. Annyira gyerekesen viselkedik, mint egy kisgyerek.
Jövő héten mennénk síelni, erre ma közli a vacsoránál, hogy ő nem hiszi, hogy jön, mert semmi kedve 24/7 azt nézni, ahogy a barátommal romantikázunk. Ezt anyáék sem értették, mert eddig jóban volt a barátommal és utána nálam kérdezősködtek, hogy mi baja van...
Szóval az ilyen helyzeteket szeretném elkerülni, de nem tudom, mégis milyen taktikával.
Szinte a testvérem és ez elég fura, hiszen senkinek nem beszélhetek erről.
Kedves kérdező! :)
A baj a hozzáállásoddal van!Sokan vagyunk fiatalok,akik bulizunk,iszunk,és csinálunk olyan dolgokat,amikre nem biztos,hogy büszkék vagyunk másnap...Sokunknak voltak kisebb/nagyobb "bűnei".Te állítólag szereted a tesód,így a kérdést sem értem...Azonnal beszélnék Vele a dologról,és nem magam miatt,hanem miatta...Hiszen rosszul esik Neki valamiért(gondolom azért,mert másnap a pasid szájában járkálsz anélkül,hogy érdekelne az Ő álláspontja)...Bár gondolom,hogy annyira nem érdekelnek az érzései,ha leírtad,hogy "Neki úgysem hinne senki stb." ez sem felnőtt viselkedés egyépként...Szerintem a legjobb ha túllépsz azon,hogy mennyire rossz Neked,és elmész beszélni Vele,hogy milyen Neki,és miért csinálja..Ha jó tesók vagytok úgyis megoldjátok a dolgot...,de mindenképp meghallgatnám és nem fenyegetném,hogy Neked úgysem hisz senki stb.. Sok sikert az összeköltözéshez...Ilyen fiatalon nem lesz egyszerű... ;) 18/L
"Nincs szó semmilyen hazugságról."
"Feleslegesen idegesíteném csak, ha őszinteségi rohamom lenne." <-- Azért remélem itt érzékeled, aminek fel kéne tűnnie.
"Aki bevallja a megcsalást, de utána a párjával szeretne maradni, egyszerűen csak a saját bűntudatát akarja ezzel enyhíteni. Nekem nincs, szóval csak bonyolítanám a helyzetet." <-- Ez pedig egy nagyon jól kitalált, csak sajnos semmit nem érő, szar kifogás az olyan embereknél, mint te, akik valami ürüggyel próbálják megmagyarázni a megcsalásukat.
Azt nem értem, hogy min lepődsz meg. Amikor smárolsz valakivel ilyen paraméterekkel, abból még felnőttek között is simán ez lehet a vége... Pontosan ezért borzalmasan idióta ötlet ismerőssel szórakozgatni így. Azzal vádolod, hogy ő a gyerekes, de szerintem pontosan annyira gyerekes, hogy nem érted a történetet az ő szempontjából. Igazad van, hogy ő sem érti a te álláspontodat, de amíg egyikőtök sem rendelkezik az empátia azon szintjével, hogy el tudjátok képzelni a másik helyzetét, addig nem kéne iszogatni és csókolózni.
Ebből csak őszintén tudtok kimászni. Átkopogsz a szobájába, bocsánatot kérsz és megbeszélitek, hogy ki mit érez/nem érez. Remélhetőleg meg tudjátok beszélni annyira, hogy legalább ne tegyen megjegyzéseket, de azt ne hidd, hogy csak úgy nagyon jó barátok lesztek újra, ha ő többet érez.
Még bűntudatod sincs....
Gratulálok....
A mostohaöcsédnek valószínűleg tetszel. Vagy csak a helyzet tetszik neki, hogy az idősebb mostohatestvérével lehetne (vagyis már volt) valami. Teljesen érthető, hogy így viselkedik mert gyerek.
A barátodnak meg tudnia kéne erről, nem is értem hogy merül fel benned, hogy nem. Bármikor kiderülhet.
Húgod nincs? :) esetleg a barátod vele csókolózhatna és akkor éreznéd, hogy milyen is ez...:)
Ki kezdte a csókot?
Az csak italozástól nem születik, volt valami szikra.
Nem biztos, hogy a m.tesód miatt, de lehet, hogy már egy kicsit önbecsapás a kapcsolatotok a barátoddal. Jön az egyetem, ott is lesznek bulik, ott is belefér majd hogy hol egyikőtök, hol másikotok itt-ott csókolózik?
Beszélj magaddal őszintén, aztán m.tesóddal, és barátoddal... :)
"... egyetemistaként összeköltözik a barátjával..."
17 évesen egyetemista?
Én nem köveznélek meg amit tettél, de a kamusokat nem szeretem!
"17 évesen egyetemista?"
Nem, akkor már 18 leszek, tavasszal van a születésnapom. Nagyon hihetetlen, tényleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!