A húgom teljesen úgy viselkedik mint egy idegbeteg. Mit lehet ez ellen tenni?
"tanulnia kell összvissz" Ez bizonyos szempontból így van,de azért nem teljesen.Azért ebben a korban átmegy egy-két dolgon egy nő. "üvöltözik és olyanokat mond hogy neki nagyobb baja van mint nekünk"Ebből is látszik,hogy valószínűleg elég sok problémája lehet.Emlékszem én is mekkora hisztérika voltam :D :D Na mindegy,csak azt akarom írni,hogyha nagyon zavar,akkor tölts vele több időt,beszélgessetek,ha meg ez tényleg nem "jön össze" vagy nem segít,akkor fogadd el,hogy most ilyen,próbálj vele toleránsabb lenni.Nem ismerem a családi körülményeiteket,de ne akarj te is "szülőjévé" válni,nem biztos hogy jó vége lesz.Én legalábbis ezt tanácsoltam volna a bátyámnak így visszanézve.
26/N
Utolsó, köszönöm a válaszodat.
Az a helyzet hogy próbálok több időt tölteni vele, de nem segít. Lehet, hogy már túl sok időt vagyunk együtt és az a probléma. Úgyhogy próbálkozok toleránsabb lenni, és nem mégegy anyja lenni. :)
A hormonváltozás sok mindenre képes. Szerintem a "nagyobb baját" arra értette, hogy megjött épp neki. abban a korban én is abban voltam, hogy nekem van a világon a legnagyobb problémám, mert épp menstruálok, és baromira görcsöl a hasam. A cicim is nőni kezdett, de a többieknek már jóval nagyobb, a testem változik, és egy fiú is tetszik, de észre se vesz, sőt, más tetszik neki. Az egyik percben nevetek, a másikban meg már sírnék.
Rám kb ez volt jellemző 13 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!