Mit tegyek, hogy ne hasonlítsanak ennyire hozzá?
Kérdező, szuper válaszokat kaptál, nagyon jókat írt mindenki - én már nem is nagyon tudok mit írni :D
De egy dolgot mégis... Elvállaltam egy munkát (vállalkozó vagyok, több helyen dolgozom), ahol a "munkáltató"-nak volt egy előző kedvence (aki kilépett) s állandóan azt hajtogatta kezdetben, hogy mert a ... (legyen most Sára), szóval mert a Sára így csinálta, hogy a Sára még ezt is megcsinálta, meg még azt is megcsinálta, stb.
Én meg csináltam a dolgom, ahogy szoktam, s mivel tudom, hogy minőségi munkát végzek, nem foglalkoztam vele (persze titkon bosszantott, "beszóltam" volna szívesen :D)
Volt, amit én is megcsináltam az emlegetett dolgok közül, de volt, amit direkt nem - hadd lássa, hogy én nem a Sára vagyok :D
Eltelt fél év és már nincsen Sára így csinálta, Sára úgy csinálta, stb, mert látja, hogy én is tisztességesen dolgozok.
Tanulság: egyrészt valóban próbáld meg elmondani anyukádnak, hogy ez mennyire rosszul esik Neked, másrészt ne foglalkozz vele, harmadrészt meg próbáld meg azt megkeresni, amiben TE JÓ VAGY! :-)
Pl. ha a súlyfelesleg Téged is zavar, akkor menj el sétálni (gyors séta, gyors mozgás is fogyaszt), igyál sok folyadékot (víz, tea), egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kevés szénhidrátot (kenyér,péksütik) és cukrot - s ha néhány kilót leadsz, akkor ettől az önbizalmad is megnő :-)
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!