Nővérem egy idegesítő nyomi, mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Majd 30 éves lesz. Tesco munkás, itthon lakik.
Az én dolgaimmal foglalkozik, miért ülök ennyit a gép előtt, miért nem voltam suliban, egyfolytában kérdőre von, lekezelően beszél velem, ha visszaszólok még ő van felháborodva, volt olyan hogy postoltam valamit facebbokra és ő kérdi hogy ezt miért raktam ki.
Lehetne annyi élete, hogy nem velem foglalkozik. Főzni nem tud, tervben sincs neki az önálló élet.
Olyan rohadtul idegesít amikor bejöm a szobámba és kérdőre van, mondja a magáét.
2016. jan. 27. 09:32
11/11 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy valójában mi baja. Nem is biztos veled van baja. Beszélgess vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!