Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez most normális? 15/L

Ez most normális? 15/L

Figyelt kérdés
Anya mindig rám akarja erőltetni azt, hogy: "A legnagyobb kincs a Földön a testvéred." Szerinte nem normális, hogy én ezt nem így gondolom. Egyáltalán nem szeretem őt, és szerintem van a Földön nagyobb kincs nála... Ez normális??
2016. jan. 7. 22:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem szeretem a testvéremet, nem jelenti azt, hogy nem vagyok érett.:)
2016. jan. 7. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

" és szerintem van a Földön nagyobb kincs nála"

- igen, kislány, Te vagy a nagyobb kincs - a testvérednek! :)) Jó éjszakát!

2016. jan. 7. 23:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem magamra gondoltam.:)
2016. jan. 7. 23:16
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Van ilyen, mi is sokat veszekedtünk a bátyámmal, amit az is rosszabbá tett hogy sok idő van közöttünk, így felnőttekként is csak nagyon felszínesen tartjuk a kapcsolatot. Lehet hogy nálatok még ki fog alakulni egy kötelék, abban igazuk van az előttem válaszolóknak hogy ilyen idősen erősebben éled meg a dolgokat és a kis gyerekek tudnak idegesítőek lenni, de ha pár év múlva összecsiszolódtok akkor azzal mindketten nagyon jól fogtok járni :) én sajnálom hogy mi nem voltunk anno toleránsabbak egymással. 22/L
2016. jan. 7. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Ki mit jelent szamodra majd te eldontod. Nem kell mas megmondja neked.
2016. jan. 8. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyébként ez pont olyan mint amikor valaki azt mondja hogy a "kutya az ember legjobb barátja" valaki meg azt hogy utálja az állatokat.
2016. jan. 10. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem többen is elmondták helyesen: a szeretetet nem lehet erőltetni!

Amit lehet erőltetni/kényszerből csinálni, magunkra parancsolva, az az, hogy civilizáltan, kulturáltan viselkedünk a másikkal. Ennyi.

Nekem van egy öcsém, akivel nagyon jó a viszonyom, tök jó barátok vagyunk és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de pl. a férjemet jobban szeretem, mint az öcsémet.

Senki ne mondja meg, kinek mi a legértékesebb a világon. Nincs abszolút, minden helyzetre ráhúzható forgatókönyv.

2016. jan. 11. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig azt mondják a szüleink, hogy szeressük egymást, mert amikor ők már nem lesznek akkor csak egymásra számíthatunk.
2016. jan. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!