Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez most normális? 15/L

Ez most normális? 15/L

Figyelt kérdés
Anya mindig rám akarja erőltetni azt, hogy: "A legnagyobb kincs a Földön a testvéred." Szerinte nem normális, hogy én ezt nem így gondolom. Egyáltalán nem szeretem őt, és szerintem van a Földön nagyobb kincs nála... Ez normális??
2016. jan. 7. 22:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
tombolnak a hormonok benned, tombol a tinédzserkorszak és majd másképp fogod látni 5 év múlva a dolgokat!
2016. jan. 7. 22:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem, hogy nem fogom másként látni a dolgokat. Eleve a gyerekeket (0-10) nem szeretem...
2016. jan. 7. 22:17
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves a tesód? Gondolom kivételezik a tesóddal az anyád, bár ezt nem írtad.
2016. jan. 7. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Ez ember függő ,ettől még normális vagy.Neked ilyen a beállítottságod mások az állatokat nem szeretik vagy más dolgokat de mivel a testvéredről van szó egy háztartásban laktok elkerülhetetlen ,hogy ne találkozz vele szóval ezt próbáld meg elfogadni mert ha nem lesznek szüleid akkor a testvéred lesz melletted ő azért van ,hogy számíthassatok egymás segítségére a bajban.Ezért ő a legnagyobb kincs próbáld meg így értelmezni és kibékülni a helyzettel.
2016. jan. 7. 22:22
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
Gonosz vagy.
2016. jan. 7. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem kellene ezt erőltetni. Attól nem lesz jobb a viszonyotok. Az én gyerekeim még kisiskolások, de anyósomat is leállítottam, amikor azt mondta nekik, hogy "ti testvérek vagytok, szeretni _kell_ egymást". Nem "kell", parancsszóra nem is lehet. (Ettől függetlenül szeretik egymást a gyerekeim, csak egyik sem vallaná be. :)) )

De tudod, lehet, hogy idővel rájössz, van abban valami, amit anyukád mond. (Nem biztos, de lehet.) Mi nagyon veszekedős testvérek voltunk a bátyámmal, nagyon nem fértünk meg egymással. Pár éve meghaltak a szüleink, és tulajdonképpen már csak ő van nekem a "régi" családomból. A kapcsolatunk nagyon jó lett, ünnepnap, ha találkozunk (igaz, messze is lakunk egymástól, ritkán sikerül öszehozni).

2016. jan. 7. 22:23
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Aludj. Reggel suli.
2016. jan. 7. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Talán nem a legnagyobb kincs, de nem szabad utálnod a testvéredet. Anyukád is csak azért mondja, hogy megszerettesse veled. Majd kinövöd amúgy, még nem értél meg.
2016. jan. 7. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám is mindig mondta nekem meg bátyámnak, hogy milyen testvérek vagyunk, nem is beszélünk egymással, szeressük egymást. Azóta se kommunikálunk többet, mint kb. két idegen, pedig egy albérletben lakunk Budapesten. Ha a bátyám akar valamit, inkább apámnak szól, hogy szóljon nekem. Szóval nem biztos, hogy kinövöd. Én 21, ő 23.
2016. jan. 7. 23:07
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gonosz, de zavar, hogy rám akarják erőltetni.

Ha meg azért vagyok gonosz, mert nem szeretem a gyerekeket, akkor ezer bocsánat, de ezen senki kedvéért nem tudok változtatni. Azt meg, hogy mikor alszok majd én eldöntöm...:)

2016. jan. 7. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!