Ez most normális? 15/L
Nem kellene ezt erőltetni. Attól nem lesz jobb a viszonyotok. Az én gyerekeim még kisiskolások, de anyósomat is leállítottam, amikor azt mondta nekik, hogy "ti testvérek vagytok, szeretni _kell_ egymást". Nem "kell", parancsszóra nem is lehet. (Ettől függetlenül szeretik egymást a gyerekeim, csak egyik sem vallaná be. :)) )
De tudod, lehet, hogy idővel rájössz, van abban valami, amit anyukád mond. (Nem biztos, de lehet.) Mi nagyon veszekedős testvérek voltunk a bátyámmal, nagyon nem fértünk meg egymással. Pár éve meghaltak a szüleink, és tulajdonképpen már csak ő van nekem a "régi" családomból. A kapcsolatunk nagyon jó lett, ünnepnap, ha találkozunk (igaz, messze is lakunk egymástól, ritkán sikerül öszehozni).
Nem vagyok gonosz, de zavar, hogy rám akarják erőltetni.
Ha meg azért vagyok gonosz, mert nem szeretem a gyerekeket, akkor ezer bocsánat, de ezen senki kedvéért nem tudok változtatni. Azt meg, hogy mikor alszok majd én eldöntöm...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!