Szerintetek ki a hibás?
Figyelt kérdés
a hugomnak fontsabb a barátja,mint a saját testvére. Idáig mindent megbeszéltünk,mindig együtt voltunk,de a barátja befolyásolja. kérjek én bocsánatot?mit tegyek??2016. jan. 4. 08:44
11/13 anonim válasza:
először is ezt közöld vele te is, hogy szívesen mentél volna,de mivel nem várta meg a válaszod még szép, hogy így reagáltál rá. Másodszor ha megint megcsalja a pali ne legyél a támasza, mondván meguntad a dolgot, hisz úgyis amint vége visszamegy hozzá neked ehhez meg se kedved,se időd. Hidd el idővel hogy senki nem támogatja a hülyeségében elszáll a rózsaszín köd, mert a biztos támasz(vagyis te) eltűnsz az életéből és rádöbben a valóságra(ez persze hosszú folyamat).
12/13 anonim válasza:
Szerintem féltékeny vagy, hogy a húgodnak van barátja, neked pedig nincs.
13/13 A kérdező kommentje:
miből gondolod , hogy nekem nincs?:")
2016. jan. 11. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!