Azért miért én vagyok a hibás, hogy a mama nekem több
mindent ad mint az öcsémnek?
Figyelt kérdés
Anya engem hibáztat, hogy milyen vagyok ès èn ezt hogy hagyhatom, hogy a mama nekem több mindent ad mint az öcsèmnek.
Most pèldául azon akadt ki, hogy a szülinapomra 5ezer ftal többet kaptam mint ő.
Viszont abba nem gondol bele, hogy ök meg az öcsèmnek adnak többet mint nekem
.
Nem gondolom, hogy emiatt èn lennèk a hibás.
2015. aug. 19. 20:16
1/7 anonim válasza:
A jóanyád sem teljesen kerek, ha ezért téged hibáztat.
2015. aug. 19. 20:33
2/7 anonim válasza:
én is igy vagyok anyummal
2015. aug. 19. 20:38
3/7 anonim válasza:
Nekem a szülinapom, a névnapom, meg a húsvét általában egy rakáson van. Én mindig annyit kaptam locsolkodáskor, mint bátyám, inkl. szülinap+névnap. Bátyám aztán névnapjára is, meg szülinapjára is kapott, azaz a karácsonyt leszámítva az éves nettó árbevétele háromszorosa volt az enyémnek. Igaz karácsonyra is mindig sokkal komolyabb dolgot kapott, mert ugye nagyobb. Amikor én dömpert kaptam, ő biciklit, amikor ő babettát kapott, én elörököltem a biciklijét, de ajándék gyanánt apám lefestette, meg kaptam még pár vackot. Pedig mindig én voltam a jobb tanuló, mégis mindig mindenből bátyám kapta a nagyobbat, jobbat, neki segítettek anyámék a családalapításban, én lósz@rt se kaptam, de cserébe most meg én tartom el a leszázalékolt édesanyánkat... Én utáltam bátyámat emiatt.
2015. aug. 19. 20:51
4/7 anonim válasza:
jaj te szegény mert téged éheztetek, megtagadták a siminkészletet, a márkás cucot.... juj juj juj te szegény mostoha gyerek
önző kis pi'a vagy
2015. aug. 19. 23:57
5/7 anonim válasza:
3-as, nem a bátyádat kellene emiatt utálni, hanem az anyádat, az eltartását meg mellőzni kell. Költsd magadra azt az összeget, és nyomd az anyátokat oda, ahova a szeretetét és a pénzét pakolta egész életetekben.
2015. aug. 20. 07:37
6/7 A kérdező kommentje:
Úristen... Èdes testvèrek vagyunk.
2015. aug. 20. 11:22
7/7 anonim válasza:
Szia, nem tudom, mennyire aktuális még, vagy megnézed-e még egyáltalán, de ha anyukád még egyszer ilyet mond, válaszold azt, hogy oké, szólsz neki, hogy próbáljon egyenlően adni, mert neked vetik a szemedre, de itt ragadod meg az alkalmat, hogy megkérd őket, ők is legyenek igazságosak, mert számodra bántó, hogy az öcséd mindig többet kap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!