Ti is igy tennétek tesóm helyében?
Van egy hugom,akit már tavaly márc. ota nem láttam,kint van kulfoldon.Született egy kidfiam,ako 20 hónapos,tehát a hugom őt nrm ismeri...
1 hónapja elterveztük,hogy elmegyünk Ausztriába,3 napra.
Ma tesóm visdzamondta az utat,csak mert az újságokban azt olvasta,hogy 2 terroristák fogtak el abban a városban,ahova mentunk volna...
De mi a párommal es a kisfiunkkal nagyon szeretnénk menni,hogy tesóm megismerje a kisfiamat...
Most indultunk volna a hétvégén egyébként...
Tesóm félt minket,meg azzal magyarázkodik,h ha esetleg történne valami,akkor az az ő hibája lenne...
Azt mondta nekem,hogy tegyük át tavaszra a találkozást..de hát nem fogja fel,hogy akkor us lesznek terroristák,ahogy most is
Szerintem egyáltalán nem butaság az aggodalma, nem biztonságos országok között utazni a jelenlegi világhelyzetben. Bármelyik járművön elhelyezhetnek valamit, nem kellene ennyire félvállról venni ezt és le legyinteni azzal, hogy mindig voltak/lesznek szélsőséges elemek. Ez egy csöppet más, tudod. Én harmadéves régészhallgató vagyok, Oroszországba mentünk volna az Urálhoz ásni,de a tanárunk is visszamondta, amíg nem rendeződnek a hidegháborús viszonyok.
Nem biztonságos jelenleg Európában utazgatni, de ahogy gondoljátok.
Egyébként Ausztria biztonságos ország. Gondolom, autóval mennétek, tehát még azt sem lehet mondani, hogy félni kell a repülőn, mert mostanában volt egy-két riasztás.
Sőt, 2.: én nemrég voltam Oroszországban is.
A hidegháborúnak már rég vége, ha esetleg nem tudnád :)
Igen ott él tesóm,de meggondolta magát,ő nrm akarja mégsem,h kiutazzunk.
Vonattal mennénk egyébként
Drága utolsó! :)
Hasonlat gyanánt használtam ezt a kifejezést,az arra az időszakra emlékeztető feszült helyzetre utaltam kis csillag :).
A történelem a korszakok tiszta átlátásáról, logikáról is szól, gyakorold egy kicsit okoska :).
Hát ha nem akarja, akkor fura lenne menni, hiszen hozzá mennétek. De elég fura.
Talán nem akar titeket látni?
Ha márciusban találkoztatok, akkor hogy hogy nem látta a fiad? Ha már 20 hónapos.
Lehet anyaGi gondja akkadt es ez miatt takarozik a "terroristákkal"
Bunkóság lenne rá erőszakolni magatokat.
Biztosan mas gondja van amit nen szivesen osztana meg veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!