Miért nagyobb nálam az ikerbáttyám?
Figyelt kérdés
16 évessek vagyunk. És ő vagy fél fejjel nagyobb nàlam. Miért lehet ez?2015. dec. 15. 15:40
1/9 anonim válasza:
Pont azért, amiért a 3 évvel fiatalabb hugom magasabb nálam.
2/9 anonim válasza:
mert nem egypetéjű ikrek vagytok
3/9 anonim válasza:
Ahogy a második mondja. Csak az egypetéjű ikrek nőnek és fejlődnek ugyanúgy. (természetesen ez is akkor ha ugyanolyan minőségben és mennyiségben étkeznek) Kétpetéjű ikrek csak abban különböznek bármelyik más testvérpártól, hogy egyszerre fejlődtek az anyaméhben, és ugyanakkor születtek.
4/9 anonim válasza:
Másodikkal egyetértek, de még az is lehet, hogy többet eszik és az anyagcsere folyamatai máshogy dolgozzák fel az ételt. Amúgy nincs kizárva, hogy egyforma magasak lesztek, csak neked tovább telik elérni azt a magasságot.
6/9 anonim válasza:
Egypetéjű ikreknél is előfordulhat fejlődésbeli különbség, pl. ha az egyik többet betegeskedik.
7/9 anonim válasza:
Én 17/F vagyok, és a 14/L húgom 15 centivel magasabb nálam, illetve erősebb, nagyobb darab is nálam. Eléggé elnyomásban élek mellette. :D
8/9 anonim válasza:
Szia!
Az én osztályomba járt két azonos korú fiú, szóval ikrek voltak de különböztek kinézetre.
Az egyik szőke volt és alacsonyabb a másik kicsit magasabb és sötét hajú. Kétpetéjű ikrek voltak :3 Tuti ti is azok vagytok.
9/9 anonim válasza:
Én is ismertem egypetéjű ikreket de gond nélkül meg tudtam őket különböztatni, olyat is hallottam ahol fehér apa és félvér néger anya ikreiből az egyik lány fehér bőrű szőke, a másik meg sötét bőrű fekete hajú de még az arcuk is más mert a szülők a brutál fehér kaukázusitől a fekete afrikaiig mindenféle gént hordoznak szóval nagyobb a potenciális különbségek skálája [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!