Megírjam vagy ne írjam?
Figyelt kérdés
Van egy tesom,aki nagyon nagyon megbántott 4 éve ,nem tudom magam túltenni a dolgokon,ő nem hiszem,hogy tudja mennyire rosszul estek dolgok,azóta nem találkozom vele,ő rám szokott írni,most azon gondolkodom,hogy írok neki egy jó hosszú levlet amiben elmagyarázom,hogy hogy megbántott és hogy mível..
Szerintettek? Megírjam?
2015. dec. 12. 19:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Ahhoz hogy túl tud rajta magad tenni,beszélned kell vele róla.
3/7 anonim válasza:
èn szemèlyesen beszèlnèm meg vele.
de igen,mondd el neki, ha ennyi ideje bánt
4/7 anonim válasza:
Ha írásban jobban ki tudod magad fejezni, mint szóban, akkor írd meg. Én ilyen vagyok, és egy komoly konfliktus esetében (családtaggal) annak idején ezt tettem.
6/7 anonim válasza:
Igen írd meg lehet h meg tudjátok beszélni ha meg nem akkor neked legalább nyugodt lessz a lelkiismereted
7/7 anonim válasza:
Ne halaszd el ezt a lehetőséget. Írd meg neki, hidd el, akármi is következik ebből nem fogod később megbánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!