Miért csinálja ezt a bátyám?
Most az történt hogy anyám megkért hogy segítsek neki én meg mondtam hogy most nem, mert egyszerűen fáradt vagyok, tököm kivan a sulival is, alig aludtam meg minden bajom van, bár igaz nem szoktam sokat segíteni. A bátyám meg meghallotta, hogy én azt mondtam hogy nem. Erre bejön a szobámba, leül és pofázik arról, hogy én mekkora egy s ggfej vagyok. Mondtam hogy menjen már el mert szeretnék egyedül lenni de már mérges voltam.. Aztán kicsit belérúgtam, ő meg úgy csinál, mintha széttört volna a lába. Ő meg erre ráül a bokámra, és eléggé fáj mert egy dagadt disznó. Aztán elkezdett videót csinálni rólam és mindenfélét beszélt és próbált tovább idegesíteni. Én meg ordítottam, hogy hagyja már abba és menjen el. Aztán lement, anyám meg megkérdezte hogy "na megtépted legalább?" hát mondom ok b meg de komolyan hogy lehet ilyet mondani??????? Hogy?! Ahelyett hogy feljönne és megmondaná annak a köcsögnek hogy húzzon el. Erre a bátyám meg azt válaszolta, hogy "á dehogy, hát én nem bántom, csak lelkileg" :) oké, nemhogy megver, megtép, kicsavarja a kezemet de hazudik róla még anyámnak is :) mit csináljak?? Vagy hogy kéne felfognom ezt az egészet? Miért baj az ha egyedül szeretnék lenni? Már többször is előfordult.
14/l
Akkor bocsánat már xd
És amúgy nem szoktam miatta hetekig hisztizni, csak nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!