Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt a bátyám?

Miért csinálja ezt a bátyám?

Figyelt kérdés

Most az történt hogy anyám megkért hogy segítsek neki én meg mondtam hogy most nem, mert egyszerűen fáradt vagyok, tököm kivan a sulival is, alig aludtam meg minden bajom van, bár igaz nem szoktam sokat segíteni. A bátyám meg meghallotta, hogy én azt mondtam hogy nem. Erre bejön a szobámba, leül és pofázik arról, hogy én mekkora egy s ggfej vagyok. Mondtam hogy menjen már el mert szeretnék egyedül lenni de már mérges voltam.. Aztán kicsit belérúgtam, ő meg úgy csinál, mintha széttört volna a lába. Ő meg erre ráül a bokámra, és eléggé fáj mert egy dagadt disznó. Aztán elkezdett videót csinálni rólam és mindenfélét beszélt és próbált tovább idegesíteni. Én meg ordítottam, hogy hagyja már abba és menjen el. Aztán lement, anyám meg megkérdezte hogy "na megtépted legalább?" hát mondom ok b meg de komolyan hogy lehet ilyet mondani??????? Hogy?! Ahelyett hogy feljönne és megmondaná annak a köcsögnek hogy húzzon el. Erre a bátyám meg azt válaszolta, hogy "á dehogy, hát én nem bántom, csak lelkileg" :) oké, nemhogy megver, megtép, kicsavarja a kezemet de hazudik róla még anyámnak is :) mit csináljak?? Vagy hogy kéne felfognom ezt az egészet? Miért baj az ha egyedül szeretnék lenni? Már többször is előfordult.

14/l

2015. dec. 10. 16:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis család vagytok. Először változtass a saját hozzáállásodon, segíts anyukádnak, aztán utána, ha még mindig így viselkedik veled a bátyád, tedd fel újra a kérdést.
2015. dec. 10. 16:38
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Kislányhiszti.
2015. dec. 10. 16:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj..ez a fránya változó kor :)
2015. dec. 10. 16:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek csak rohadtul idegesít, és nem hiszem, hogy az én hozzáállásomon kéne javítani.:) csak szeretnék egyedül lenni, kérlek mondd meg nekem hogy ez miért baj lol
2015. dec. 10. 16:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Mármint olyan szempontból, hogy többet segítsek, nyilván változtatnom kéne, de nem érdemlek meg azt amit a bátyám csinál velem. Szerintem.
2015. dec. 10. 16:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Mindenki lehet egyedül, itt csak azzal van a baj, hogy a segítség helyett akartál egyedül lenni. El tudom képzelni, hogy mindenki ki van akadva a viselkedésed miatt és elegük van az egészből.

Amennyiben pedig az építő jellegű hozzászólástól röhöghetnéked van, akkor el tudom képzelni, mi lehet otthon. Nem hinném, hogy túl sokan simogatják majd meg a buksidat, hogy jól csinálod, így kell ezt.

2015. dec. 10. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Érdemlem*

És tőlük is függ, hogy milyen a hozzáállásom feléjük, nem csak tőlem.

2015. dec. 10. 16:48
 8/16 A kérdező kommentje:
Az hogy "kislányhiszti" az mióta építő jellegű hozzászólás?
2015. dec. 10. 16:49
 9/16 A kérdező kommentje:

De mondja már meg valaki hogy miért ő kap igazat

Mellesleg 18 éves, nem tudná másképp megoldani, ha változtatni akar rajta?

2015. dec. 10. 16:53
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Pár év múlva rájössz, hogy ez miért csak hiszti. A testvérek néha cikizik vagy bántják egymást. Felnagyítod a dolgokat, de ez kamarszkori sajátosság. Most nagyon nagy az igazságérzetet, pár év múlva jót fog ezen mosolyogni és cikis élmények fogod tartani ezt a kérdést :D
2015. dec. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!