Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki hol legyen szenteste?

Ki hol legyen szenteste?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok, mert az előbb beszéltem telefonon mamámmal. Kitalálta, hogy áthívja a húgomat(19 éves) hozzám szentesére és a barátját, akivel már fél éve együtt élnek. Én egyedül élek. Nincs túl jó viszonyom a sráccal, elég idegesítő számomra, ezért közöltem mamámmal, hogy azt szeretném ha tesóm a barátja nélkül lenne ott, mivel a közeli családdal szeretném tölteni az estét. Igaz, nekem 4 éve van barátom, de még mi sem töltöttünk együtt egyetlen szentestét sem, csak leghamarabb 25-én voltunk együtt. Mamám erre megzsarolt, hogy ha nem jöhet tesóm barátja, akkor ő sem jön el hozzám. Ezen eléggé kiakadtam, hogy így áll a dolgokhoz és mint kerítő, intézkedik. Még tesómmal nem beszéltem erről a dologról, de nem tudom, hogy hogy rendezzem ezt a dolgot.

21N

2015. dec. 9. 19:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Maradj otthon egyedül magadnak...
2015. dec. 9. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

ez érzelmi zsarolás.

ezek után menne a fene bárhová is, ilyen kizsarolt áron meg főleg nem.

elvárná nagymuterod, hogy úgy legyetek együtt, hogy te feszélyezve éreznéd magad szenteste, mert egy számodra nem kívánatos személy is jelen lenne?

maradj inkább otthon.

2015. dec. 9. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:
27%

Én akkor dolgozni fogok.

Sőt, szilveszterről újévre való napon is.

Úgyhogy neked jobb a helyzeted.

2015. dec. 9. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy én ezt annyira nem értem, hogy miért akarja mindenki, már a tizenévesek is, az épp aktuális pasit/csajt már szentestén is beültetni a fa alá. Nincsen azoknak saját családja vagy mi? Az még hagyján, hogy ha az ő saját háztartásáról van szó, de hogy rávinni mindenáron a család nyakára, ha tetszik, ha nem, az azért már szinte a hihetetlen kategória.
2015. dec. 9. 20:04
 5/16 anonim ***** válasza:
22%

Komolyan fáj olvasni ezt a sok karácsonyi ki hova kérdést.

Emberek, elméletileg ez az ünnep a szeretetről szól, ti meg úgy viselkedtek, mintha az életetek múlna azon, otthon vagy a nagyinál esztek bejglit.

Tényleg ennyire agyatlanul önző a többség, hogy képes összeveszni a családtagjaival azon, hol ünnepeljenek? Egyáltalán az ilyen minek ünnepli ezt a napot, ha azt se tudja, miről szól? :(

2015. dec. 9. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Azt hívsz meg, akit akarsz.

Ha a húgod nem akar az élettársa nélkül menni (megjegyzem nekem sem esne jól, ha az élettársam/férjem kitiltanák a családi ünnepből, akkor maradnak otthon. A mamád meg majd ünnepel velük.

Te meg vagy ünnepelsz egyedül, vagy meghívod valamelyik más családtagodat.

A te lakásod, úgy döntesz, ahogy akarsz.

2015. dec. 9. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy hozzád, mint házigazdához, miért a mamád hív meg bárkit is? Tedd helyre, kicsit el van tévedve.
2015. dec. 9. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

én egy olyan lány vagyok, akit nem láttak szívesen a párom szülei és tesója.

eltelt sok év...

most már a párom családja szét esett, mi viszont együtt vagyunk.

az apja is így halt meg, hogy nem ismert meg sosem közelebbről, és ez által a fiát sem látta a halála előtt 5 évvel.

gondolod végig, lehet te is így fogsz járni.

2015. dec. 9. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
35%

- Te hol töltöd a szilvesztert?

- Szentes.Te?

- Nem a Szentestét, kérdezem, hanem a szilvesztert!

2015. dec. 10. 00:30
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
beszélj tesóddal,lehet a sráco szülei nem is engednénk h szenteste ne a családjával legyen.
2015. dec. 10. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!