Nektek mi a véleményetek egy ilyen testvérről?
Van egy nővérem aki kint él Londonba, jó formán ő az aki mindig mondja hogy mennyire akarja hogy kimenjek hozzá.
Ehhez képest mikor most kimentem a barátja előtt mindig megaláz. Olyan ostobaságok miatt csesz le hogy mit kérdezek tőle folyton az itteni dolgokról, meg hogy a nem létező angol tudásommal meg se szólaljak a kollégái előtt, akik szintén nem angolok. Főleg hogy beszélek angolul és érthetően. Ő is akcentussal beszél nem értem miért ilyen velem. Nem szeret amúgy Londonban lenni a barátjától nem rég el is akart költözni de nem tudott és most megint együtt vannak pedig már sokszor mentek szét. Mindketten pincérek, ehhez képest egy kiskutyát vettek, akivel alig tudnak foglalkozni. Én segítek is nekik, de mindenért lecsesz. Tök mindegy hogy mit teszek, semmi nem jó neki. Ezt mondtam neki, de ő hisztizik hogy vendég vagyok. Én meg hogy ő akarta hogy kijöjjek. Ezek után viszont biztos nem fogok.
gondolom fél hogy kint akarsz maradni, és munka nélkül a nyakán maradsz
föleg úgy hogy a barátjától is a pénz miatt nem tud szabadulni
Bármilyen stresszes is valaki, még idegen emberen levezetni a feszültséget is bunkóság. (Nem bobzsák a másik és nem tehet arról, hogy neked mi a bajod!) Nem a testvére tehet arról, hogy ő kinn kell éljen, és milyen pasival. Az ő választása.
Én a helyedben egyszer, elutazás előtt piszokul megmondanám neki négyszemközt véleményemet és azt tegye zsebre. Vagy ha ott nem akarnék cirkuszt, akkor otthon írnék neki egy levelet.
Miféle testvér az ilyen? Miféle vendéglátó?
Megaláz a pasi előtt, csak hogy ő látsszon jobb fényben, mint te?
Kimehetsz, de eszedbe se jusson hozzá menni! Európa szép nagy, még GB is szép nahy, még London is szép nagy, elfértek benne mindannyian.
Nem is fogok így hozzá kijönni. Mindenkinek előadja a szépet és ígérget összevissza de amikor tenni kell akkor nem érdekli semmi. Nyílván stresszes a munka miatt, de én is mikor dolgoztam nem a családommal vagy a barátaimmal akartam veszekedni, mert nem tesz jót ez senkinek.
Régen vele tök jóban voltam és olyan rossz hogy ennyire megromlott a viszonyunk. Mellesleg ő nem is nagyon keres minket, nem csak engem de a szüleimet is ritkán, kb. 2-3 hetente hivja Viberen. Pedig van családi üzenőfalunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!