Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gondolkodtál már azon, hogy...

Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne ha a testvéreid többet értek volna el az életben?

Figyelt kérdés

Nehéz családban nőttünk fel, alkoholista szülők, állandó veszekedések, rossz hangulat, gyűlet stb.

Két bátyám van, mind kettőnek van szakmája az egyik közmunkás bár más is lehetne...

A nagyobb bátyám már több mint 12éve melózik és nincs egy saját lakása, se autója amiről mindig is álmodott... Csak a hitel amit a házra vett fel, gyereke nincs nem is akart soha.

Egy 2x olyan idős nővel(ha lehet így nevezni) él együtt akinek a gyereke idősebb nála.

A másik bátyám zárkózott már 7éve közmunkás, amolyan csak magára gondoló típus kissé(Antiszociális) sose adna semmit a másiknak még ha megtehetné akkor se. Neki még nője se volt soha. Szüleinkkel él, ő tud bánni a pénzzel van egy kisebb vagyona 2-3milkó.

Itt vagyok én aki mindig mással foglalkozik mert a saját élete unalmas, szüleit nem kedveli sőt.... Ami érthető részben.

-------

A LÉNYEG!

Mi lett volna ha a szüleim nem alkoholisták szeretettben élünk és arra nevelnek minket, hogy tanuljunk és Normális kapcsolatban élnénk a rokonaikkal.

A bátyáim és én is sikeres emberek lennénk, akiknek bejön az élet és mindent megbecsülűnk.

Lehet most túlreagálom de vannak álmaim szerető saját családról, én többet akarok elérni az életben mint az egész család, rokonság együttvéve.

(nyugodtan írjátok, bármilyen kritikát, saját esetet, véleményt szívesen fogadok)

2015. nov. 28. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ekkora fas...zságot!

Én sem nőttem fel normális családban, folyamatosan vertek, mindennapos volt a szüleim közötti ordibálás, apám ivott, félrejárt...

Egyetemet végeztem, 4 közép és 1 felsőfokú nyelvvizsgám van, külföldön élek, letettem mellé egy felsőfokú szakképzést is... és mindemellett végig DOLGOZTAM.

Rohadtul nincs köze annak, hogy milyen családból jössza ahhoz, hogy mit érsz el! Ez csak RAJZAD múlik.

2015. nov. 29. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Kb mint az előző úgy nőttem fel és megjártam külföldöt is mégis itthon élek és magasan az átlagon felüli életminőségen a saját szerencsénkből, szorgalommal, tisztességes munkából (saját céggel).

Tudod miért? Mert elhatároztam, hogy nem a múltam fogja írni a jövőmet, hanem a jelenem! A jelenben hajtogattam azt, hogy szép boldog családom és életem lesz és valóra vált minden.

A hibáztatás és önsajnálat lehúz ezt egyik másik testvérem példájaképp is mondom. Ha el akarsz érni valamit sürgősen hagyj fel a múlt rágódásain és előre nézz, a céloddal foglalkozz. Ha kell terapeutával (én mai napig önismeretezek).

2015. nov. 29. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!