Mi a véleményetek egy tesvérpárról akik gyerekkoruk óta egy szobában és egy ágyban alszanak? F36 éves N33 évesek most.
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 23:57
1/16 anonim válasza:
Gyerekkoruk ota meg mindig?? Mi szukseg erre ilyen korban???
2/16 A kérdező kommentje:
Igen! Hát passz... Attól, hogy egy szobájuk van attól alhatnának külön!
2015. nov. 21. 00:07
3/16 anonim válasza:
Miért? Össze vannak nőve? 1 szobában még oké, de egy ágyban?:D
5/16 anonim válasza:
Már 16-13 évesen is gáz lenne egy szobában, nem hogy egy ágyban aludni :D 36-33 évesen azt hogy? :D Hol vannak a barát/barátnő/férj/feleség? :D Nem szép dolog a vérfertőzés :D
6/16 anonim válasza:
egy kudarc.
vagy egyiknek sem sikerült párapcsolatot építenie, vagy mindketten most válnak, de ha még tippelgetnék is tovább, mindenképpen egy csődtömegek, lelki sérültek.
8/16 anonim válasza:
Szerintem pedig nézik a Trónok harcát xD
9/16 anonim válasza:
Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni? Valószínűleg csak megszokták ezt így, mondjuk azt én sem tartom normálisnak, hogy harminc év fölött még mindig egy szobában, ágyban alszanak, ha megtehetik, hogy különköltözzenek.
10/16 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit defektes az ügy!
Mindketten most vannak erejük teljében, tombol bennük a hormon.
Egy ilyen korú (egészséges) pasinak minden reggel merevedése van már vagy 20 éve...
Egy ilyen korú nő szinte kielégíthetetlen szexuális vággyal rendelkezik.
Vagy "kisegítik" egymást, amihez semmi közöm - vagy valami más probléma van...
Gyereket semmiképp se csináljanak.
Éljenek boldogul, ha ez nekik így jó, én nem irigylem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!