Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt velem? 12L

Miért csinálja ezt velem? 12L

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves nővérem és állandóan csesztet.. Mindig vagy megver, vagy kigáncsol, vagy kiröhög oktalanul. Ma reggel anyu vett nekünk fornettit. Megkerdeztem a nővéremtől, hogy milyet vett anyu. Egyből mondja, hogy nem mindegy neked, b#zmeg?? Mi a f#szt érdekel, húzzál kifelé! Soha egy jó szava nem volt rám, mindig csak cseszeget.. Mindig az a lényeg hogy neki legyen jó, mindig ő kap mindent. Én soha nem csináltam vele ilyeneket és nem is beszéltem így vele. Tegnap itt volt egyik barátnőm és akkor is mindekettőnkkel kiabált azért mert jól éreztük magunkat és nevettünk. Nagyon antiszociális is, egy barátja van de az is olyan hogy khmm. Hagyjuk. Semmit nem tudok a nővéremtől. Kérdezek bármit sose válaszol. Nem mond nekem semmit. Az idióta barátnőjének meg mindent, pedig már többször elárulta. Nem tudom mit csináljak de már nem bírom hogy folyamatosan csak balhézik velem. Többször szoktam sírni miatta mert nagyon megbán. Ez már így nem állapot :( segítsetek!
2015. nov. 20. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, nézd, olykor egy kicsit visszavághatsz, hogy lássa, kivel van dolga, De ez NEM tartós megoldás.

A nővéred erősebb, nagyobb , tapasztaltabb - és sajnos erkölcstelen! Visszaél a helyzeti fölényével.

Mivel anyud félvállról veszi ezt, apud meg nincs, én a helyedben felkeresném a helyi Családsegítő Központot! Vagy az iskolapszichológussal is beszélhetsz. Persze nem garancia, hogy jó fej a hivatalokban a felőtt, akitől segítséget kérsz, de próba - szerencse!

Kicsi vagy, kiszolgáltatott, és ezért felnőtt segítségét kell kérd. Ha anyud nem segít, akkor javaslom a fent említetteket.

2015. nov. 20. 19:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Irjatok valami jo bosszút amit nem olyan nehez csinálni és "tudja kivel van dolga"
2015. nov. 20. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Locsold le a slaggal hehe
2015. nov. 20. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb bosszú az, ha nem veszel róla tudomást. Ha elkezdesz vele háborúzni, azzal magadnak ártasz a legtöbbet. A nővéred vagy hülye, vagy sérült, vagy lelkibeteg, tök mindegy, te azt nem tudod megoldani, ha elkezdesz vele harcolni akkor abbahagyni úgysem fogja, csak egyre rosszabb lesz, egyszerűen ne vegyél róla tudomást.
2015. nov. 20. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak el kéne vinnie a nővéredet szakemberhez, mert valami okból kifolyólag ilyen veled...
2015. nov. 20. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Te különb ember vagy a nővérdenél, ne süllyedj le az ő alacsony szellemi/lelki szintjére. A leírtak alapján arra következtetek, hogy valamiféle belső frusztrációja van, ezért beszél ilyen agresszív, haragos felindulásból és valószínűleg féltékeny rád. Lehet, hogy irígyli az édesanyátok feléd irányuló szeretetét.Nagyon sajnálom, hogy ilyen ostoba, önző, egoista lány a testvéred.

Ne foglalkozz vele, nézd levegőnek, de a bosszú butaság, te nem vagy olyan rosszindulatú, mint ő, neked nem esik jól, hq mást bánthatsz.

Szánalmas, és ahogyan az előttem lévők megírták, valószínűleg egy szakemberhez kellene az anyukátoknak elvinnie.

Minden jót kívánok neked, és kitartás! :)

L/20

2015. nov. 20. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, lehet hogy s tesód nem tudja apukátok hiányát feldolgozni, és lehet hogy téged okol miatta. Ne kezdj háborúba, de ne félj s tesódtól 2 év nem olyan nagy különbség, ne sirdogálj előtte. Ha ütni akar üss vissza, meg fog lepödni rajta. Nekem 5 ébvel idősebb bátyám van, ő os meglepődött mikor visszacsaptam. 23/N
2015. nov. 21. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!